Актрисата Джейн Сиймор вече е на 72, но продължава да

...
Актрисата Джейн Сиймор вече е на 72, но продължава да
Коментари Харесай

Вярвате ли, че е на 72?! Джейн Сиймор не остарява дори без пластики

Актрисата Джейн Сиймор към този момент е на 72, само че продължава да наподобява необикновено. Холивудската звезда преди дни се снима в кухнята си, в свежа лятна рокля, самоуверено заголвайки крайник и показва, че за нея годините в действителност са просто цифра. При това в най-хубавия вероятен смисъл.

 

Английската роза продължава да наподобява удивително и във върхова форма. При това без пластични интервенции, а единствено с малко ботокс понякога. Самата Джейн признава, че спортът, заниманията в градината, верният метод на живот и чистият въздух й се отразяват най-добре.

 

" Истината е, че човек се усеща млад, когато има с какво да се занимава и да се усеща потребен. Имам градината си, създавам сама храната си, извозвам доста време с околните си и с приятелите си. Танцувам, хиля се, развличам се ", издава тайната си за безконечна младост актрисата.

 

Отскоро феновете имат опция да я гледат в крими поредност, която снима преди две години. Джейн отхвърля да се откаже и от фотосите, макар че е била съветвана от доста свои по-млади колежки да се отдръпна от дейна креативна активност. " Чувствам се добре, щастлива съм да играя и се веселя, че публиката още ме обича ", споделя екранната доктор Куин. И е още по-щастлива, че почитателите й към този момент не я свързват с облика на лекарката от Дивия запад, а с облика на чаровна детективка, която макар годините си, почтено конкурира и Холмс и Поаро. 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР