Актрисата Джейн Сиймор, известна на нашата публика с хитовия сериал

...
Актрисата Джейн Сиймор, известна на нашата публика с хитовия сериал
Коментари Харесай

Вижте 72-годишната д-р Куин на плажа. Бомба е!

Актрисата Джейн Сиймор, известна на нашата аудитория с хитовия сериал " Д-р Куин Лечителката ", разгласява фрагменти от почивката си в Коста Рика. 72-годишната хубавица се кефи на плажа по бански в физически цвят, сламена шапка и слънчеви очила.

" Топлината на настъпващото лято е като лек бриз, който вдъхва вяра в душите ни, напомняйки ни, че измежду несигурността на живота постоянно има място за наслада. Нека се потопим в океана от благоприятни условия, да попием светлината на благодарността и да оставим душите си да полетят на крилете на безкрайните благоприятни условия! “, е написала Джейн към фотоса.

Последователите на актрисата останаха втрещени от нейната изумително младолика визия. Някои даже показаха подозрение, че актрисата е на 72 години и я заподозряха в това, че си е направила пластична интервенция.

" Изглеждаш просто ужасно ", " Каква хубост! ", " Публикувайте повече от тези фотоси ", пишат фенове на звездата в мненията.

За изкушените в биологията - на фотоса чудесно се вижда, че очите на Джейн са с друг цвят. Това рядко генетично положение се назовава хетерохромия
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР