Актрисата Джейн Фонда разкри, че се е отказала от секса.

...
Актрисата Джейн Фонда разкри, че се е отказала от секса.
Коментари Харесай

Джейн Фонда за секса: Дръпнала съм кепенците

Актрисата Джейн Фонда разкри, че се е отказала от секса. Това искрено самопризнание 80-годишната холивудска звезда направи по време на изявление в американското шоу "Екстра ".

"Вече не вървя по срещи с мъже, само че го правех до преди няколко години ", признава Фонда. "Аз съм на 80, дръпнала съм кепенците... затворила съм магазина ", споделя кино иконата.



Двукратната носителка на премията Оскар, която има и три награди Златен глобус, взе участие в шоуто, с цел да опише какво се случва в новия ѝ филм "The Book Club ". В него тя си партнира със 72-годишната Даян Кийтън, 65-годишната Мери Стиийбърджън и 72-годишната Кандис Берген.



Лентата споделя за половото събуждане на четири зрели дами, откакто прочитат еротичния бестселър "50 нюанса сиво ".

"Става дума за доста значими неща — другарство и секс — и е изцяло обикновено за възрастните дами да се любуват и на двете ", споделя носителката на "Оскар ".



Фонда завърши последната си връзка с музикалния продуцент Ричард Пери през януари 2017 година, откакто двамата бяха дружно 8 години. Преди това тя е била омъжена три пъти — за Роджър Вадим, Том Хейдън и Тед Търнър.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР