Актрисата Дженифър Гарнър и дъщеря ѝ Вайълет привлякоха погледите на

...
Актрисата Дженифър Гарнър и дъщеря ѝ Вайълет привлякоха погледите на
Коментари Харесай

Като близначки в черно: Дженифър Гарнър и дъщеря ѝ Вайълет ослепителни на събитие в Белия дом

Актрисата Дженифър Гарнър и щерка ѝ Вайълет привлякоха погледите на държавната вечеря на президента Джо Байдън в Белия дом предходната седмица. Майка и щерка се бяха хванали за ръце и изглеждаха зашеметяващо в своите семпли, само че ефирни черни рокли, а усмивките им бяха най-красивия “аксесоар ”.

Денят беше повече от специфичен за Вайълет, тъй като тя честваше своя 17-ти рожден ден. Това също по този начин беше първата ѝ поява на държавна вечеря. 

 дженифър гарнър Getty

Не знаем дали фантазията на всяка тийнейджърка е да посрещне рождения си ден, заобиколена от висши държавни чиновници, политици и звезди, само че Вайълет изглеждаше в свои води. 

 

Вайълет е едно от трите деца на Гарнър и някогашния ѝ брачен партньор Бен Афлек. Другите две деца на някогашната двойка  - Серфина, на 13, и Самюъл, на 10 - не участваха на вечерята в Белия дом.

Гарнър и Афлек бяха женени от 2005 година до 2018 година След развода им, Дженифър Гарнър стартира да се среща с предприемача Джон Милър, до момента в който Афлек се ожени за остарялата си обич Дженифър Лопес през юли тази година. 

В изявление за Vogue​​ предишния месец, Джей Ло назова някогашната брачна половинка на мъжа си „ необикновен съродител “, като означи, че някогашната двойка се оправя „ доста добре дружно “ в полагането на взаимни грижи за трите си деца.
 Спомен за edna обич: сантименталните моменти на Бен Афлек и Дженифър Гарнър  Спомен за edna обич: сантименталните моменти на Бен Афлек и Дженифър Гарнър  Спомен за edna обич: сантименталните моменти на Бен Афлек и Дженифър Гарнър  Спомен за edna обич: сантименталните моменти на Бен Афлек и Дженифър Гарнър
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР