Актрисата Дженифър Анистън сподели в интервю за изданието InStyle, че

...
Актрисата Дженифър Анистън сподели в интервю за изданието InStyle, че
Коментари Харесай

Дженифър Анистън мечтае за продължение на Приятели

Актрисата Дженифър Анистън показа в изявление за изданието InStyle, че разисква допустимо продължение на " Приятели " с Кортни Кокс и Лиса Кудроу, които също построиха незабравими облици в обичания на милиони фенове сериал.

" Кортни, Лиса и аз приказваме за това. Аз си го представях. Това в действителност бе най-великата работа, която в миналото съм имала ", споделя тя. 

" Не знам по какъв начин би изглеждал сериалът през днешния ден, само че човек в никакъв случай не знае. Толкова доста шоута са сполучливо продължавани ", показва Анистън. (Сред тях са продълженията на " Досиетата Х ", " Уил и Грейс ", " Момичетата Гилмор " и други, показва Би Би Си Нюз). 

Анистън разяснява новината от началото на тази година, че се разделя със брачна половинка си Джъстин Теру след две години брак. " Първо на първо, не съм с разрушено сърце ", споделя тя. " Не е правилно да се твърди, че съм съкрушена или да се споделя " Джен не може да задържи мъж ", " Джен отхвърля да има бебе, тъй като е егоистка и отдадена на кариерата ", разяснява тя пред списанието. " Тези хора не знаят през какво минах медицински или прочувствено ", продължава тя. 

По думите й дамите, които нямат деца, през днешния ден са считани за " развалени артикули ". " Има напън върху дамите да бъдат майки и в случай че не са, тогава са считани за поредени артикули ", споделя тя. " Може би моята цел на тази планета не е да основа поколение. Може би има други неща, които се предполага да върша ", показва тя. 

Според нея медийните заглавия за живота й са станали още по-абсурдни. " През множеството време мога да седнал съм и да се дръзвам на неуместните заглавия, тъй като те стават все по-абсурдни ", споделя Анистън. 

Запитана какво е било най-абсурдното твърдение за нея, дава отговор " О, ами, да вземем за пример, че съм имала цялостно външно видоизменение за възмездие, което е било на стойност 100 000 $ ". 

По отношение на медиите акцентира, че към този момент няма толерантност към двойните им стандарти към мъжете и дамите. " Когато една двойка се раздели в Холивуд, презрението пада върху дамата. Жената е оставяна тъжна и сама. Тя е представяна като неуспех. По дяволите, това! ", споделя още актрисата. 

Единственото, което й се желае да е преодоляла, е страха от летенето със аероплан. Получава го през 20-те си години, когато стартира да вижда историите в новините за самолетни произшествия. 

Звездата удостоверява, че няма свои публични профили в обществените мрежи. " О, Боже мой, какво изсмукване на време! ", споделя тя за тях. Освен това прибавя, че е една от многото звезди, които са скептични във връзка с обществените мрежи, добавяйки, че тези платформи " зареждат егоизъм ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР