Актрисата Диана Димитрова спирка няма. Откакто гръмна скандала с побоя

...
Актрисата Диана Димитрова спирка няма. Откакто гръмна скандала с побоя
Коментари Харесай

Сарказмът не й се получава! Диана Димитрова: Преспах с цяла София, спя с всеки на повикване!

Актрисата Диана Димитрова спирка няма. Откакто гръмна абсурда с побоя от Юлиан Вергов, а доста българи, изненадващо за нея, застанаха на негова страна, Димитрова е от жлъчна, по-жлъчна. И не стопира да се заяжда с всеки, разрешил си да изрази друга от нейната позиция.

Преди минути обаче Диана доближи кулминационната точка на всичко с непредвиден следпразничен пост, в който намерено разгласи, че прави с@кс за разцвет и тъй като не може без него. Тя призна, че е почнала с креватните игрички още от учебно заведение... не - още от детската градина, като е преспала с всички дечица, съученици, учители, че и с родната си родителка.

После се трансферира на НАТФИЗ и показа, че няма учител или сътрудник, с който също да не е омачкала чаршафите. Правела го даже на повикване, по избор на клиента, само че да знаем, че идващите четири години и три месеца са й към този момент заети...

Разбира се, Димитрова се е постарала да бъде язвителна, иронична и да покаже по какъв начин лекичко и елегантно си играе със сарказма, само че не й се получи. Потребители в нета са безапелационни, че тези неща не й се отдават и написаното е по-скоро смешно, обезверено и даже тъпо, в сравнение с хапливо.

" Спри се бе, жено! Гледай си там прокуратурата и съдилищата и не се захващай с неща, които не умееш. Рисувай си, пиши си книжките, другото остави на разбирачите ", подмятат в мрежата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР