Актрисата Диана Димитрова се яви в Софийски районен съд по

...
Актрисата Диана Димитрова се яви в Софийски районен съд по
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Няма да сключа споразумение по никакъв начин с Юлиан Вергов


Актрисата Диана Димитрова се яви в Софийски областен съд по дело за засегнатост, заведено ѝ от нейния сътрудник Юлиан Вергов, който не се яви в правосъдна зала. Съдията насочи предложение, преди да продължи правосъдния развой, при предпочитание от двете страни двамата да сключат конвенция и насрочи последваща дата - на 22 февруари 2024 година

" Аз съглашение с този човек по никакъв метод няма да сключа. Темата е прекомерно мъчителна за стадия, в който нашата страна се намира и това е моето изрично решение ", сподели актрисата пред медиите, минути, откакто излезе от правосъдната зала.

" Явявайки се през днешния ден на това дело съм представител на всички дами в България, проявявайки моята неточност - да мълчат и да не са говорили, когато е трябвало ", сподели още Димитрова.

Това дело не е обвързвано с насилието над мен, а с Facebook статус, който аз написах, откакто прочетох изказването на Юлиан Вергов и по-точно частта с издевателството над щерка му, това беше моментът, в който моето здравословно положение се утежни и се наложи да потърся здравна помощ ", сподели още тя.

" Аз желая да го предизвикам, в случай че се усеща почтен да заведе дело за набеждаване в закононарушение, а не дело за засегнатост посредством Facebook статус ", сподели още тя.

" Аз се отхвърлих да диря правата си, тъй като на 28 март осем сътрудници от " Откраднат живот " събраха невероятна храброст и приказваха. За мен борбата тогава беше извоювана, тъй като стана ясно на цяла България, че се пробват да прикрият насилието, което беше упражнено върху мен. Реших че няма потребност да смущавам повече майка си и по тази причина не започнах следващи дейности ", сподели Диана Димитрова.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР