Актрисата Диана Димитрова представи цитати на нейни колеги от сериала

...
Актрисата Диана Димитрова представи цитати на нейни колеги от сериала
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Имената на колеги са използвани без тяхно знание във фалшивото отворено писмо

Актрисата Диана Димитрова показа цитати на нейни сътрудници от сериала " Откраднат живот ", които настояват, че имената им са употребявани без тяхно познание за отворено писмо до медиите, в което се твърди, че са станали очевидци на грозната преживелица сред нея и Юлиан Вергов.

Припомняме, че вкрая на предходната година Диана Димитрова разгласи, че преди 5 години е била пребита на снимачната площадка от неин сътрудник, като загатна пред bTV, че става въпрос за артиста Юлиян Вергов.

Ето какво написа Димитрова във Facebook:

" Още сътрудници от Откраднат живот показаха възмущението си от потреблението на имената им във подправеното отвореното писмо, изпратено до медиите 27-ми март 2023 година

Даниел Емарт - сет дресър. Прилагам откъс.

``Казвам се Даниел Емарт, бях Сет дресър в сериала, удостоверявам казаното от сътрудниците, името ми е употребявано в медиите без единодушието ми, обадиха ми се с мотив че вършат лист на екипа да съблюдаваме някакъв неутралитет, в никакъв случай не е ставало дума за писмо до медиите и упорствам името ми да се махне от оня списък``

Дилян Иванов - 2-ри помощник камера. Прилагам откъс.

``Казвам се Дилян Иванов 2ри помощник камера. Обадиха ми се с молба за неутралитет, като ще бъде упоменато че не поддържам никого и не съм виждал или чувал да се е случило нещо досега на изказването от Диана Димитрова. Писмото го прочетох от медиите дотогава не съм го виждал. В следствие се оказа, че във въпросния ден не съм бил на работа. Желая името ми да бъде отстранено от този лист!

Светлозар Петров - реквизитор, удостоверява, че е получил позвъняване да резервира неутралитет. Потвърждава, че не е осведомен за упоменатия текст в отвореното писмо, изпратено до медиите на 27-ми март 2023 година и че не е давал единодушие името му да бъде употребявано във въпросното писмо.

Йоана Попова - гардеробиер. Прилагам откъс.

``Казвам се Йоана Попова и постъпих на работа като гардеробиер през 2019 година в ``Откраднат живот``. Не съм очевидец на случилото се, само че ми е разказвана история от сътрудници, чиито имена участват в отвореното писмо от ``Дрийм Тийм``, в която се загатва ``шамар`` и последвала ``синина``, а не просто вербален спор. Предполагам, че сътрудниците ми са били изманипулирани с цел да запазят работните си места. Надявам се в този момент да постъпят вярно!``

Грета Манчева - основен художник гримьор, която ми оказа първа помощ третирайки лицето ми със замразяващ спрей, удостоверява думите си от показанията дадени пред ``Криминална полиция`` Столична дирекция на вътрешните работи. В преписката от Прокуратурата нейните показания се свеждат единствено до едно изречение.

Владимир Ковачев - гардеробиер. Потвърждава, че името му е употребявано в отвореното писмо без неговото категорично единодушие.

Михаил Чехларов - реквизитор. Прилагам откъс.

``Казвам се Михаил Чехларов и бях реквизитор на сериала Откраднат живот, малко след тези събития. Няма да разясня какво се е случило, тъй като не съм участвал, единствено ще кажа, че историята ми е разказвана с детайлности още 2018 година от някой от хората, които са оставили имената си под оправданието на ``Дрийм Тийм``. Как ще приключи историята, не зная, само че са ми любопитни претекстовете на сътрудниците и неочакваната им амнезия, които са разрешили да ги включат в това писмо. До тук сме трима, които имаха доблестта да не ``забравят`` комфортно. Надявам се и други да размислят.``

Стефан Геков - 2-ри помощник камера. Прилагам откъс.

``Съгласен съм с написаното от Михаил Чехларов. Казвам се Стефан Геков, камера помощник в Откраднат живот. В този ден АЗ бях на работа и ВИДЯХ следствията след побоя. НЕ съм станал очевидец на самото действие! ``Колеги`` ми позвъниха да прибавят и моето име в ОНЗИ лист. Доводите им бяха да се резервира НЕУТРАЛИТЕТ по случая. А в оповестеното писмо се ТВЪРДИ, че това НЕ съдебна експертиза Е СЛУЧИЛО. СЛУЧИ съдебна експертиза! Диана Димитрова в идващите дни идваше на фотоси с големи очила с цел да прикрият синините под очите й. Аз ИМАМ топки за разлика от ``колегите`` ми! Сигурен съм, че част от тях бяха подведени и ще трансформират мнението си и ще се появят с друго писмо. А за тези които услужливо ``не помнят``, има кой да ги накаже. Един вижда всичко!``

В каква страна живеем, откакто лъжесвидетелите Велина Павлова и други от хайката, както стана ясно, провеждат съставянето на подправено писмо, сякаш от името на 31 индивида от екипа на Откраднат живот, 20 от които не участват в деня на побоя.

В каква страна живеем, откакто Прокуратурата има вяра на тази псевдосвидетелка-телефонистка, а не на индивида, който ми избави лицето със замразяващия спрей в деня на побоя.

Отговорът е: Когато хванеш Господ за шлифера, никой не го е еня в каква страна живееш. Още нещо ще кажа на безскрупулните бранители на насилника. Един ден Господ може да сведе взор и да Ви подари от " моя грим``.

Мили хора, не Ви го поисквам.

С почитание:

Диана Димитрова - актриса

Грета Манчева - основен художник грим

Михаил Чехларов - реквизитор

Стефан Геков - 2-ри помощник камера

Даниел Емарт - сет дресър

Дилян Иванов - 2-ри помощник камера

Владимир Ковачев - гардеробиер

Йоана Попова - гардеробиер

Светлозар Петров - реквизитор "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР