Актрисата Диана Димитрова отправи тежки думи към писателя Калин Терзийски.Мълчанието

...
Актрисата Диана Димитрова отправи тежки думи към писателя Калин Терзийски.Мълчанието
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Без да ме попита Калин Терзийски издаде роман с много лични истории за мен

Актрисата Диана Димитрова насочи тежки думи към писателя Калин Терзийски.

„ Мълчанието е злато “- споделя народът и „ Преклонена глава, сабя не я сече “. Мисля си, да има мъдрост в първата, само че май зависи от обстановката. Втората сентенция, по този начин и не я разбрах “, написа тя.

Тя вини писателя Калин Терзийски, че „ за повторно да си прави реклама в толкоз мъчителен миг за мен. Веднъж му простих, този път няма да има амнистия “, безапелационна е Димитрова.

Преди дни Терзийски разгласи, че преди е бил влюбен в нея „ като куче “, а тя го е рисувала с кръв.

„ 2013 година след последната ни среща, видях негова книга инцидентно в книжарница, отворих я и прочетох целия ни чат Copy - Paste. Да, без да ме попита, той е издал разказ с доста персонални истории за мен и фамилията ми. Няколко месеца преди този момент, аз бях прекратила мимолетните си връзки с него, не поради алкохолизма му, а тъй като ме излъга. Разбрах от различен човек, че е привързан, а твърдеше, че е свободен. Имам непоносимост към лъжите и към алчните хора “, споделя актрисата.

„ Аз съм напълно консервативна в любовен проект, само че не съм конформист в житейски. И до през днешния ден имам вяра мощно в небесната стълба на добродетелите, такова ми е възпитанието. Идват светли празници, пробвайте се да преглътнете най-малко малко от завистта и злобата си. Те разболяват душите ви. Оставете същинските представители на закона, да си свършат работата “, приканва тя за край.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР