Актрисата Диана Димитрова обяви, че ще съди колегата си Юлиан

...
Актрисата Диана Димитрова обяви, че ще съди колегата си Юлиан
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Ще съдя Юлиан Вергов за клевета

Актрисата Диана Димитрова разгласи, че ще съди сътрудника си Юлиан Вергов за клюка след неговата публична позиция, изразена от него през днешния ден.

След като към този момент бе оправдан от прокуратурата по обвиняванията на актрисата за принуждение, Вергов разяснява за първи път случая.

До този миг той отхвърляше да разяснява тематиката, тъй като Димитрова на никое място не го обвиняваше обществено, а единствено намекваше. 

Вергов оповестява, че в никакъв случай не е упражнил принуждение по отношение на Димитрова, а " единственият спор, който съм имал с нея, е бил чисто вербален ".

" Поводът беше видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете ", заяви по-рано през днешния ден артистът.

След изказана му дълга позиция през днешния ден, Диана Димитрова разгласи в профила си във Facebook, че ще съди Юлиан Вергов за клюка. 



" Официално желая да кажа, че ще осъждам лицето Юлиан Вергов за клюка след изявленията му през днешния ден. 

По-голяма скотщина и парадокс в последните три месеца не бях чувала по мой адрес и е тъжно, че един рецидивист с психологични отклонения е на независимост. А още по-тъжно е, че е толкоз добре ``пазен`` от закона. 

Когато гостувах в ``120 минути`` споделих, че той ме свърза и попита дали ще отида на персонална среща с дете на към 13 години в дома на сътрудник артист. Това се случи няколко месеца след побоя през 2017г. Отидох. Подарих й две от детските книги, които съм рисувала. И това има по какъв начин да се потвърди. 

Ако аз съм това, което той се пробва да ме изкара през днешния ден, за какво ме праща при дете? Всеки естествен човек би се усъмнил в грозните му думи.

Когато човек е открит и почтен излиза и се пази, а не мълчи толкоз месеци. Аз нямам какво да укривам. Цветя ще има за моята майка, която от 25 години живее в друга страна и проля толкоз сълзи, поради един урод ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР