Актрисата Диана Димитрова, която уж обеща да не коментира повече

...
Актрисата Диана Димитрова, която уж обеща да не коментира повече
Коментари Харесай

Битата актриса Диана Димитрова към Калин Терзийски: Веднъж му простих, този път няма да има прошка!

Актрисата Диана Димитрова, която сякаш даде обещание да не разяснява повече личната си персона и проблема към побоя от към момента публично неназован от нея сътрудник, не се стърпя и отново се включи с коментар във фейсбук. Този път тя разяснява мненията по неин адрес на някогашния си ухажор писателя психиатър Калин Терзийски и на престъпния психолог Тодор Тодоров.

``Мълчанието е злато``- споделя народът и ``Преклонена глава, сабя не я сече``. Мисля си да, само че май зависи от обстановката. Евтин и незапознат анализатор с лукави очи, събран ``от прът и въже``, потегля да си прави реклама, без даже да няма нищо общо с следствието. Но, ето, късмет да покаже главица от мишата си дупка за късче сиренце. Дори не си заслужава да напиша името му... ", споделя Диана явно по адрес на Тодоров.

" Писателят Калин Терзийски потегля и той за повторно да си прави реклама в толкоз мъчителен миг за мен. Веднъж му простих, този път няма да има амнистия.

2013 година след последната ни среща, видях негова книга инцидентно в книжарница, отворих я и прочетох целия ни чат Copy - Paste. Да, без да ме попита, той е издал разказ с доста персонални истории за мен и фамилията ми.

Няколко месеца преди този момент, аз бях прекратила мимолетните си връзки с него, не поради алкохолизма му, а тъй като ме излъга. Разбрах от различен човек, че е привързан, а твърдеше, че е свободен. Имам непоносимост към лъжите и към алчните хора. Аз съм напълно консервативна в любовен проект, само че не съм конформист в житейски.

И до през днешния ден имам вяра мощно в небесната стълба на добродетелите, такова ми е възпитанието.

Идват светли празници, пробвайте се да преглътнете най-малко малко от завистта и злобата си. Те разболяват душите ви. Оставете същинските представители на закона, да си свършат работата ", поучава актрисата.


Преди дни Калин Терзийски, призна, че преди 10 години актрисата Диана Димитрова нарисувала неговия портрет с кръв. Той с учудване открил, че ръждиво-кафяво-червената багра върху листа с неговия облик, който тя му връчила в плик, е в действителност кръв.

Терзийски е посветил цялостен разказ на романа си с красивата актриса. В " Любовта на 45-годишния мъж ", чието деяние се развива през 2012-а, той разказва пристрастеността си към напълно младата тогава студентка от НАТФИЗ, нашумяла неотдавна освен с функциите си, само че и с разтърсващото си самопризнание, че е била бита от собствен сътрудник. Жокерите, които Диана Димитрова даде през последните две седмици насочват към Юлиан Вергов.

По думите на Калин Терзийски двамата се срещат на премиерата на негова пиеса, само че преди този момент начинаещата актриса му изпраща покана за другарство във фейсбук, с която поласкава мъжкото му и креативно его.

" Бях влюбен като куче в нея ", показа известният белетрист. Той обаче посочи, че " Диана има жесток темперамент ", което ни минимум не оправдава насилието над нея. " Тя е подложена и на душевен тормоз след изповедта си ", счита Калин Терзийски. В " Любовта на 45-годишния мъж " писателят разказва и по какъв начин учител на актрисата в НАТФИЗ на достопочтена възраст се разтрепервал единствено като я зърне в коридора, итбелязва лупа.бг.

Според психолога Тодор Тодоров пък Диана Димитрова има податливост да преекспонира, което ясно проличава от вербалните ѝ и невербални способи, с които актрисата си служи, а те по никакъв метод не си кореспондират - явен симптом, че даден човек не приказва истината.

" Когато един човек не дава отговор непосредствено на въпросите, а употребява препратки, дава отговор на въпроси, които на процедура не си му задал, това доста постоянно е знак, че той прикрива значима информация ", добавя още експертът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР