Актрисата Диана Димитрова губи почва под краката си и нейните

...
Актрисата Диана Димитрова губи почва под краката си и нейните
Коментари Харесай

Ралица Паскалева коментира скандала между Вергов и Димитрова

Актрисата Диана Димитрова губи почва под краката си и нейните обвинявания против сътрудника й Юлиан Вергов увисват във въздуха. Нито един сътрудник не я поддържа, в противен случай - всички застават зад Вергов, а с кариерата на Диана като актриса е свършено, написа blitz.bg 

Захари Бахаров, Влаго Карамазов, Теодора Духовникова, Наум Шопов, Ваня Щерева и Катето Евро са единствено дребна част от сътрудниците и другари на Вергов, които обществено го поддържаха и опазиха, като оповестиха Диана Димитрова в опит за противен ПР на негов тил. 

Сега и актрисата Ралица Паскалева сподели почитание и съпричастност към Вергов и драмата, която го преследва към този момент няколко месеца. Тя показа част от формалните му думи, откакто Софийска градска прокуратура постанови, че няма събрани задоволително доказателства против Вергов и актрисата загуби делото. 

" Психическият тормоз Е принуждение. Набеждаването на почтен човек Е принуждение. Лъжливите вести СА принуждение. Злонамереното уронване на престижа (на който и да било) Е принуждение. Клеветата Е принуждение. Внушенията без споменаване на име СА принуждение. Всяка опасност над детето ти Е принуждение. Задължително е, да сме непримирими към насилието и то във всичките му форми. И би трябвало да се борим против него всеки ден. Всеки ден ", тези думи на Вергов е цитирала Ралица Паскалева. 

Актьорската колегия несъмнено е на страната на Вергов и изрично декларират, че Диана повече в никакъв случай няма да се уреди с роля в киното или театъра. Но пък имиджа на Юлиан също пострада и поради този скандал бе отхвърлен от мястото си на жури в " Като две капки вода ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР