Актрисата Диана Димитрова е станала жертва на насилие по време

...
Актрисата Диана Димитрова е станала жертва на насилие по време
Коментари Харесай

Цялата истина за насилието над Диана Димитрова

Актрисата Диана Димитрова е станала жертва на принуждение по време на фотоси, призна самата тя и разбуни духовете освен в актьорската колегия. Случаят се разяснява в цялата страна не по-малко разпалено от разновидностите за сформиране на държавно управление.



В прочувствен пост във фейсбук Димитрова описа, че случаят се е случил преди 5 години, на него са станали очевидци доста хора, само че всички предпочели да си затворят очите, като че ли това е обикновено. Тя разгласява и фотоси с нанесените й тогава контузии, които е крила до този миг.

Самата тя също дълго мълчала, тъй като тогава била начинаеща актриса, възприемала се като господин Никой, а медиите щели да я смачкат, в случай че подаде тъжба против мощен престиж. Днес Димитрова се упреква, че тогава е избрала кариерата си в зародиш пред достолепието си. Актрисата признава, че й е било доста мъчно да напише този пост , само че го прави, с цел да покаже на другите дами в сходни ситуаци, че мълчанието не е решение.

Мнозина заподозряха, че Диана Димиетрова може би се е присъединила в акция против женското принуждение и концентрира интереса върху тематиката, като показва себе си за жертва. Историята обаче е разказана извънредно емоцижонално и с толкоз елементи, че дава съображение да се счита, че кошмарът се е случил. Въпреки настояването на стотици хора актрисата да разкрие името на насилника, тя отхвърля към този момент изрично да го направи.

Каква е истината за случая? Такава история в действителност се е разиграла по времето, когато Димитрова снима в сериала „ Откраднат живот “. Тогава тя завързва интимни връзки със свои прочут сътрудник, който е разграничен със брачната половинка си. Сближава се и с щерка му. Актьори признаха пред „ Филтър “, че водена от любовното си въодушевление, Димитрова може би неумишлено е манипулира момичето, намеквайки, че тримата с татко й биха живели доста добре. Дъщерята на сътрудника й споделяла детайлности от живота на татко си, което може и да е надхвърляло рамките на допустимото.

Когато сътрудника й научава детайлности за протичащото се, губи надзор, притиска физически Димитрова и в действителност я предизвестява, че ще го направи още веднъж, в случай че продължи определяната от него операция над щерка му.

Актьорът е измежду най-известните имена на българското кинто и спектакъл и въпреки че „ Филтър “ знае името му, няма да го назове преди самата Димитрова да реши да го направи. Коментарите на скандалния екшън в гилдията са противдоречиви. Насилието, освен това обществено, над жена, е безусловно неприемливо. Някои от сътрудниците на двамата въпреки всичко настояват, че Димитрова фактически е обърквала главата на момичето в оня миг.

В гилдията си задават въпроса за какво Диана Димитгрова е решила да осветли, освен това единствено ненапълно, неприятната история отпреди 5 години? Някои допускат, че откровенията й евентуално са били предизвикани от среща, диалог или прекарване, което я е предиздвикало да върне лентата обратно.

Случаят е извънредно противен, само че не може да бъде подминат, тъй като в България всяка трета жена е жертва на принуждение, а казусът е великански в целия свят. Свидетели на случая обаче настояват, че прекрачване на границите има и от двете страни. А най-парадоксалното е по какъв начин сходна история, която в действителност се е разиграла пред очите на доста хора, е останала загадка досега, преди да бъде осветлена от самата Диана Димитрова. Приятели на актрисата позволяват, че тя може и да заяви името на сътрудника си, тъй като не може да не си дава сметка, че истината ще излезе нескрито.

За сходни травматични прекарвания би трябвало да се приказва, без значение дали жертвата е изцяло почтена или по някакъв метод е предизвикала експанзията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР