Актрисата Диана Димитрова е била разпитвана повече от 2 часа

...
Актрисата Диана Димитрова е била разпитвана повече от 2 часа
Коментари Харесай

След 2 часа разпит в прокуратурата: Диана Димитрова даде име...

Актрисата Диана Димитрова е била разпитвана повече от 2 часа от прокурор в Софийска районна прокуратура, откакто в понеделник сензационно разкри, че е била пребита на снимачната площадка на филм от собствен сътрудник. Рано сутринта през вчерашния ден звездата от сериалите " Откраднат живот " и " Лъжите в нас " е била потърсена от наблюдаващ прокурор и е била призована на разпит. Причината е, че поради мощния публичен отзив СРП е решила, че би трябвало да се ревизира сигнала на актрисата.

Диана Димитрова се е явила в Софийската районна прокуратура в ранния следобяд, придружавана от юрист. Тя е давала показания в продължение на близо 2 часа. Все още не е обществена информацията дали е показала името на индивида, който я е насилил, само че най-вероятно е била длъжна да го направи, разясняват адвокати. За това може да съдим от известието по-късно следобяд на СРП, в което се споделя, че е формирана кореспонденция и ще бъдат снети пояснения от посочените от нея лица, които са станали очевидци на побоя. От това може да се заключи, че тя към този момент е разпитана и е показала името на насилника.

След като бъдат събрани задоволително данни, наблюдаващият прокурор ще реши налице ли са задоволително доказателства за осъществено закононарушение от общ темперамент. На разпит ще бъдат призовани най-малко десетина очевидци в околните дни, добавя източника ни.

Тъй като сега се води разследване и се събират доказателства, Диана Димитрова е била посъветвана да не приказва обществено по случая, добавя източника. Това е и повода тя да мълчи, откакто разбуни духовете с обявата си преди дни. На този стадий актрисата отхвърля да дава изявленията и не подвига телефона си, написа Флагман.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР