Актрисата Диана Димитрова е била жертва на насилие. Това разказа

...
Актрисата Диана Димитрова е била жертва на насилие. Това разказа
Коментари Харесай

ЗВЕРСТВО: Актрисата Диана Димитрова пребита от колега

Актрисата Диана Димитрова е била жертва на принуждение. Това описа самата тя в своя фейсбук профил и разгласява фотоси със синините по лицето и тялото й. 

" 5 години си задавам въпроса, за какво в оня миг не открих сили да си извадя здравно и да подам тъжба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достолепието си. Защо разреших на този... човек да ме ``докосне`` по време на фотоси и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, в никакъв случай не осъзна действието си и в никакъв случай не се извини, а в противен случай, даже ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи отново. И се наложи да работим отново и отново, а аз единствено стисках зъби. Толкова мощно, че започнаха да се чупят в устата ми.



Знаете ли, кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора с които работих тогава и станаха очевидци, избраха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо обикновено. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди. Защо избрах това?

Защото живеем в България. Бях господин Никой, а медиите господин Никой, щяха да го смачкат, в случай че подаде тъжба против толкоз мощен престиж. Това означаваше да си подпиша присъдата авансово.
За мен, през днешния ден беше извънредно мъчно да напиша тази обява. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката. Не диря внимание, няма да назова име, не желая да разривам и трупове. ", признава актрисата.

Актрисата прикани своите почитатели да не вършат нейната неточност, защото насилието е неприемливо под никаква форма. 

" Искам да ви кажа, че съвсем никой не е подобен, какъвто прави да наподобява общественият му облик. Малцина са същинските хора от актьорската колегия.
Този човек има шанс, че преди 5 години се срещна с другата Диана, тъй като в случай че се беше случило през днешния ден, заклевам се в баба си, светла й памет, щях да го натикам в пандиза, където му е мястото " - продължава Зорница Огнянова в сериала " Откраднат живот ".





" Днес се молих, фотосите да са изтрити от остарелия ми преносим компютър и бях уверена, че са, само че ги видях...
Ако желая да съм част от смяната, следва да съм откровена и смела, нали?
Реших да споделя с вас, дами и господа, грозната истина.
Не ме интересува какво ще избълват след тази обява.
Но желая да ви кажа, че съвсем никой не е подобен, какъвто прави да наподобява общественият му облик. Малцина са същинските хора от актьорската колегия.
Този човек има шанс, че преди 5 години се срещна с другата Диана, тъй като в случай че се беше случило през днешния ден, заклевам се в баба си, светла й памет, щях да го натикам в пандиза, където му е мястото.
Не допускайте моята неточност.
Насилието НЕ е възможно под никаква форма " - приключва актрисата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР