Актрисата Дария Симеонова е бременна с първото си дете. "Имам

...
Актрисата Дария Симеонова е бременна с първото си дете. "Имам
Коментари Харесай

Дария Симеонова от Откраднат живот очаква първото си дете!

Актрисата Дария Симеонова е бременна с първото си дете.

"Имам една значима житейска задача за известно време ", заяви актрисата Дария Симеонова в Дома на киното, където с екипа на "Откраднат живот” и почитатели гледаха последния епизод от пети сезон на най-успешния български медицински сериал. От думите ѝ стана ясно, че задачата е радостна, тъй като е бременна и с неспокойствие чака появяването на своето дете.



Вчера в Дом на киното, пред многочислени почитатели на "Откраднат живот ", беше прожектиран финалния за сезона двоен епизод на сериала.

Дария бе облечена в необятна рокля в ярък цвят, под която се виждаше порасналото ѝ коремче.

На въпрос на обожател дали ще забележим Наталия и Калин (в функциите Дария Симеонова и Димо Алексиев) в идващите епизоди на сериала, актрисата отговори, че в този момент ѝ следва по-важна житейска задача.

Време за равносметка... Две години и половина. Купища страсти и нови другари. Смяхме се доста. Плаках доста. Много изгубих. Толкова доста открих и научих. Пораснах... и безусловно, и преносно:) Благодаря за всяка прегръдка, пестник, компликация, дума, диалог и среща! <3 Снимки: в случай че не се сещате сами... Krasena Angelova's Photography
Публикувахте от Daria Simeonova/Дария Симеонова в 27 май 2018 година
Дария Симеонова се сгоди за половинката си при започване на годината, откакто получи сантиментално предложение за брак на другоземен плаж в Нова Зеландия.

"Бях извънредно сюрпризирана от предлагането. По принцип съм по-скоро свободолюбива и в действителност не подозирах, само че беше страхотна изненада ", описа през март Дария в предаването "На кафе ".

5 сезон на най-успешния медицински сериал у нас "Откраднат живот " приключи под бурните овации на публиката, които онлайн гледаха края в Дом на киното.

Добрата вест за феновете на продукцията е, че на есен ще има още един 6-ти сезон.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР