Актрисата Дария Симеонова бе една от известните българки, които се

...
Актрисата Дария Симеонова бе една от известните българки, които се
Коментари Харесай

Дария Симеонова за Ковид-19: Преболедувах го леко, за 2 дни всичко беше минало

Актрисата Дария Симеонова бе една от известните българки, които се оказаха заболели от Ковид-19. Това стана ясно, откакто самата тя разгласи, че е под карантина в идващите 14 дни.  

" Възнамерявам да си седнал съм по пижама - е, ще ги променям понякога, несъмнено - и да играя с момчето си, тъй като физически съм добре, популярност Богу! А Вие пазете най-много възрастните си близки, другояче не е ужасно ", написа в началотоекранната Наталия от " Откраднат живот " в обществените мрежи. Сега Симеонова съобщи в ефира на " Събуди се " по NOVA, че е добре.

Виж още:

" Преболедувах ковид леко, безусловно за 2 дни всичко беше минало ", описа актрисата Дария Симеонова. Тя не е сигурна от кое място се е заразила, само че има съмнения, че е от театъра. На 23 октомври актрисата имаше рожден ден, който отбелязала. А ден по-късно се разболя.

" Нямаше празненство. Имаше изненади с защити хора. Но никой от тях не е болен ”, съобщи актрисата. Съмненията ѝ са, както нагоре писахме, че се е заразила от колежка от театъра. След позитивния тест за ковид, актрисата трябваше да се остане вкъщи. За благополучие не е предала болестта на мъжа си и сина им.

В театъра опцията да не се заразиш, в случай че някой различен е позитивен, е доста огромна, тъй като актьорите са доста близо на сцената, споделя Симеонова, само че не изключва опцията да се е заразила в някой магазин, до момента в който е пазарувала. Тя е безапелационна, че не би трябвало да се опасяваме, в случай че се разболеем. Тя не подценява заболяването, само че счита, че в случай че би трябвало да преминем през това, би трябвало да го създадем със умерено схващане и да не се отхвърляме да живеем обикновено. 

Вече си е направила и тест за антитела. " Имам антитела. След месец ще се опитам да даря и кръвна плазма ", съобщи актрисата.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/daria_simeonova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР