Актрисата беше наградена за заслугите си в киното на филмовия

...
Актрисата беше наградена за заслугите си в киното на филмовия
Коментари Харесай

Амбър Хърд получи почетна награда

Актрисата беше наградена за заслугите си в киното на филмовия фестивал в Италия.

Наградата, която получи Амбър Хърд на фестивала Giffoni Valle Piana, й беше дадена за цялостния й принос в кино промишлеността и въздействието, което е оказала върху хората с функциите си.

Тоалетът, с който получи почетния приз, беше лятна рокля, която съгласно нас ще бъде съвършеният избор за стилна визия на плажа. Нежният цвят пудра и белите претекстове придадоха женственост на роклята, а самата й кройка носеше със себе си духа на лятото.

Полата беше в жанр “прегърни ме” и плата завършваше с накъдрен подробност. Горната част пък се кръстосваше на гърба в повърхностно. За да ускори този резултат, актрисата бе добавила златисти бижута и токчета с скотски принт.

Но най-красивият аксесоар несъмнено беше искрящата й усмивка. Когато получи премията си, тя мощно се зарадва и с това очарова публиката.

Щастливият миг идва тъкмо в точния момент – няколко часа преди награждаването, стана ясно, че желанието й правосъдното дело против някогашния й сътрудник Джони Деп да бъде преместено в различен град, е било отхвърлено.

Това основава неприятности за актрисата, само че не накланя прекалено много везните в интерес на звездата от Карибски пирати. Тепърва чакаме да разберем по какъв начин ще се развият събитията около делото.

Снимка: Profimedia
Източник: Missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР