Актрисата Бергюзар Корел е неузнаваема. Звездата от поредицата 1001 нощ

...
Актрисата Бергюзар Корел е неузнаваема. Звездата от поредицата 1001 нощ
Коментари Харесай

Нищо общо с Шехерезада! Бергюзар Корел изумява с трансформация

Актрисата Бергюзар Корел е неузнаваема. Звездата от поредицата " 1001 нощ " скъса с облика на тъмнокосата хубавица с маслинени очи, покорила преди хилядолетия персийския цар. И вместо това се трансформира в магнетична русокоска, която следва последния вик на модата.

 Турската актриса е като холивудска звезда фотоси Инстаграм


40-годишната актриса, която неотдавна роди и третото си дете, неотдавна се появи на светско събитие с руса коса, ултра къса прическа и рокля, която спря дъха на мнозина. Звездата повече приличаше на холивудска дива в нощта на " Оскарите ", в сравнение с актриса от Близкия изток.


Въпреки това, истанбулската булка не е изневерила на ориенталския дух и просвета. Буквално преди ден тя разгласява пост обвързван с Корана и провокира същинска нервност в обществените мрежи. Мнозина я порицаха, че употребява религиозни текстове, до момента в който тя самата не е пример за канон, а други бяха изумени от дързостта й.  


Самата Бергюзар твърди, че за нея е настъпил миг за смяна и се пробва да покаже едно ново, по-освободено лице на турската жена — без забрадката и шалварите, без рестриктивните мерки на религията и културата. За страдание, мнозина считат, че актрисата може би е прекалила в желанието си да се трансформира в друга жена и са озадачени от избора й. 


Със сигурност новата Бергюзар не счита да стои като красива кукла на страниците на списанията и да гледа безмълвно от рекламите за дамска козметика. Вместо това звездата се пробва да бъде гласът на изменящите се дами, които се борят за равноправност и самостоятелност. За да бъдат равни на мъжете в една страна, в която патриархатът към момента е по-силен от всевъзможни фешън трендове, които са залели целия западен свят.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР