Актрисата Ашли Бенсън разкри пред феновете си щастливата новина, че

...
Актрисата Ашли Бенсън разкри пред феновете си щастливата новина, че
Коментари Харесай

Известна холивудска актриса стана майка за първи път

Актрисата Ашли Бенсън разкри пред почитателите си щастливата вест, че е станала майка.

34-годишната звезда от хитовия сериал " Малки сладки лъжкини " показа фотография на стори в Instagram, от която излиза наяве, че е родила първото си дете, което е плод на любовта й с 43-годишния й брачен партньор Брандън Дейвис.

Тя разгласява сладостен кадър на дребната ръчичка на дъщеричката си, до момента в който бебето стиска един от пръстите на майка си.

Миналия месец двойката разгласи, че чака момиченце, откакто научи пола на детето на обичайно бебешко празненство.

За връзката на Ашли и Брандън се заприказва доскоро повече от година, откакто двамата бяха видяни дружно на първите редове на мач на баскетболния отбор " Лос Анджелис Лейкърс ".

Влюбените гълъбчета разкриха, че са се сгодили през юли същата година, откакто звездата от " Малки сладки лъжкини " сподели големия си диамантен пръстен в обява в Instagram. 

Брандън обществено я назова " любовта на живота ми " в друга фотография, а Ашли го дефинира като " най-хубавия ми другар ".

Двамата обаче избират да държат връзката си надалеч от светлините на прожекторите, заради тази причина те резервираха в загадка датата на сватбата си. Бракът беше доказан през ноември 2023 година, малко откакто майката на Ашли показа фотография в обществените медии на двойката, носеща сватбените си халки, напомня dir.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР