Актрисата Ариана ДеБоуз ще бъде водеща на церемонията за наградите

...
Актрисата Ариана ДеБоуз ще бъде водеща на церемонията за наградите
Коментари Харесай

Ариана ДеБоуз ще е водеща на наградите Тони

Актрисата Ариана ДеБоуз ще бъде водеща на церемонията за премиите " Тони " в центъра " Линкълн " в Ню Йорк трета поредна година, заяви Асошиейтед прес.

Лауреатката на " Оскар ", която е била номинирана и за най-престижните театрални награди в Съединени американски щати, ще бъде също продуцент и хореограф на откриването на  шоуто на 16 юни. 

" Не можех да пропусна опцията да бъда водеща на премиите " Тони " още един път в центъра " Линкълн ". Развълнувана съм дружно с екипа да създадем необикновено честване на достиженията на " Бродуей " през този сезон ", споделя ДеБоуз в изказване.

ДеБоуз получи отлични мнения за метода, по който водеше шоуто предходната година по време на стачката на холивудските сценаристи. Тогава шоуто нямаше сюжет и тя го откри с танц през фоайето на спектакъл " Юнайтед Палас ". За работата си тя получи номинация за премия " Еми ".

Ариана ДеБоуз е сценичен деец. Тя е взела участие в " Самър: Мюзикълът на Дона Съмър ", " Хамилтън ", " История от Бронкс ", " Пипин ", " Мотаун, Мюзикълът " и други. Тя завоюва " Оскар " за ролята си в римейка на " Уестсайдска история " на Стивън Спилбърг.

Номинациите за премиите " Тони " ще бъдат оповестени на 30 април. 

Наградите " Тони " са учредени през 1947 година на името на театралната актриса Антоанет Пери, наричана Тони, и се връчват на най-хубавите продукции на " Бродуей ". Те се присъждат от професионалната асоциация " Бродуейска лига " и организацията с нестопанска цел " Американско театрално крило ", учредена за " поддръжка на върховите достижения и образованието в театъра ", предава Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР