Актрисата Аня Пенчева навърши 65 години, но в никакъв случай

...
Актрисата Аня Пенчева навърши 65 години, но в никакъв случай
Коментари Харесай

Незаслужена болка: Петя Дикова събра смелост и разкри тайния...

Актрисата Аня Пенчева навърши 65 години, само че никога не мисли за пенсия, както се надяват по-младите й колежки от киното и театъра. Рождения си ден тя прекара със фамилията и най-верните си другари, които са се запазили и потвърдили пред годините. 

Нейната щерка Петя Дикова съумя да я стопли с думите си и сигурно очите й са се навлажнили от казаното. А тв водещата е до болежка откровена, като показа нещо, което е таяла дълго в себе си за предишното на майка си и какво я е смущавало. 

" Като дете етикетът " секс знак " доста ме смущаваше. Съучениците ми реагираха необичайно, и с право. После привикнах. Днес остава единствено гордостта! Освен …, за мен тя е знак на безусловна любов, грижа, праволинейност, женственост и хубост. Само да е здрава! Честит рожден ден, мамо ", написа Пипи в мрежата. 

От думите й излиза наяве, че етикетът " секссимвол ", ориентиран към майка й, по никакъв начин не й се нравил като дете. Още по-малко път голите подиуми на актрисата или пък забъркването й в доста секс кавги с най-различни известни мъже. Петя Дикова едвам в този момент събра храброст да признае през какъв сложен интервал е предходна като дете, поради слуховете за майка си, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР