Актрисата Анджелина Джоли заяви, че обича да вижда в огледалото

...
Актрисата Анджелина Джоли заяви, че обича да вижда в огледалото
Коментари Харесай

Анджелина Джоли обича да вижда белезите на старостта си

Актрисата Анджелина Джоли съобщи, че обича да вижда в огледалото по какъв начин остарява, тъй като за нея „ това е знак, че е жива “.
„ Когато погледна в огледалото виждам какъв брой наподобявам на майка си и това ме стопля. Също по този начин виждам по какъв начин се овехтявам и боготворя това, тъй като ми демонстрира, че съм жива... Виждам минусите си. Но това, което ми харесва в облика ми, не се отнася до структурата или външния ми тип. В лицето си виждам фамилията си. Виждам същинската си възраст “, съобщи 42-годишната звезда в изявление за стилното списание „ ИнСтайл “.
Пред изданието Анджелина разяснява и колаборацията си с компанията за първокласни парфюми, декоративна козметика и грижа за кожата Guerlain, която тя неотдавна разгласи. Тя издаде, че една от аргументите да сплоти силите си с френския колос е, че продуктите му са били едни от обичаните на починалата й майка.
„ Тя беше извънредно земна жена, в никакъв случай не се глезеше, не слагаше грим и носеше допустимо най-скромните бижута, само че имаше и няколко специфични продукта за моментите, в които искаше да се усеща като дама. Един от тях беше пудрата й на Guerlain. Това несъмнено беше марка, която тя обичаше и която познавам от детството си “, показа актрисата и добави, че за нея Guerlain постоянно е лъхала на хубост, качество и история, а и оперира в страната, която тя най-вече обича – Франция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР