Актрисата Анджелина Джоли грейна с нова визия. Звездата от Господарката

...
Актрисата Анджелина Джоли грейна с нова визия. Звездата от Господарката
Коментари Харесай

Любовта й отива! Анджелина Джоли грейна с нова визия в Белия дом (Актрисата се преобрази след срещата с Рокфелер - Снимки)

Актрисата Анджелина Джоли блестна с нова визия. Звездата от " Господарката на злото " се появи в Белия дом на публична вечеря с президента на Южна Корея. Компания й правеше синът й Мадокс, който сега учи в Сеул. Но това, което изуми всички, бе фактът, че Анджелина изглеждаше зашеметяващо с променения си външен тип.

За церемонията актрисата беше избрала бяла рокля и късо сако, а също така носеше диамантени обеци и беше изрусила косата си. Трансформацията във външния й тип е забележима, защото до неотдавна Анджелина не се разделяше с черния цвят и съвсем всичките й облекла бяха в нюансите на черното и сивото.

Мнозина считат, че трансформацията е породена от новата обич на актрисата — наследникът на Рокфелер. От известно време звездата се среща с един от потомците на нефтения магнат. И връзките им надалеч не изглеждаха просто другарски. Актрисата очевидно се е подмладила и наподобява много ободрена от смяната.


Въпреки че към този момент не е комисар по въпросите за бежанците към Организация на обединените нации, Анджелина продължава да е извънредно авторитетна и да се занимава с щедрост и филантропична помощ. Звездата съобщи, че избира да работи директно с жертвите, вместо да разчита на други организации, които да извършват нейните отговорности.

 

Друг въпрос, който вълнува всички, е дали актрисата не ревизира климата за влизане в Белия дом. Не е загадка, че Анджелина обмисля и политическа кариера, само че към този момент се въздържа от съществени акции по въпроса.

 


 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР