Актрисата Амбър Хърд заяви пред съдебните заседатели, че Джони Деп

...
Актрисата Амбър Хърд заяви пред съдебните заседатели, че Джони Деп
Коментари Харесай

Амбър Хърд твърди: Джони Деп я удрял и увил риза около шията ѝ на медения им месец

Актрисата Амбър Хърд съобщи пред правосъдните заседатели, че Джони Деп я е притиснал към стената и увил риза към шията ѝ по време на сватбеното им странствуване с " Ориент експрес " през 2015 г, заяви Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Хърд се върна на скамейката като очевидец в правосъдната зала във Вирджиния в понеделник, където правосъдните заседатели изслушват и преценят взаимните обвинявания на някогашните съпрузи.

Хърд и Деп се ожениха през февруари 2015 година и били на меден месец през юли същата година, като пътували с " Ориент експрес " след края на фотосите на Деп в петия филм от франчайза " Карибски пирати ".

В отговор на въпросите на юристите си Хърд сподели, че двамата съпрузи спорили по въпроса дали Деп би трябвало да пие по време на пътешествието. Двамата имали любовни връзки, когато Деп бил изтрезнял, само че той ставал нападателен и ползвал принуждение, когато пиел или вземал опиати.

В спалния вагон на влака Деп я зашлевил през лицето и неколкократно блъскал тялото ѝ в стената, твърди Амбър Хърд. След това той съблякъл ризата си и я увил към врата ѝ.

" Така се разсъниха на идната заран ", сподели Хърд. " Събудих се и тя към момента беше към шията ми с великански възел на тила ми ".

В показанията си в понеделник Хърд промени предходните си изказвания пред съда за първия път, когато е била подложена на принуждение от страна на някогашния си брачен партньор. Тя изрично отхвърли и свидетелствата на Деп, че е оставила екскременти в фамилното ложе след скандал. Актрисата изясни, че евентуално йоркширският териер, който бил домакински любим на двойката, е изцапал спалнята им, тъй като животното страдало от стомашно-чревни проблеми, откакто погълнало от марихуаната, употребена от Джони Деп.

Актрисата сподели още в съда, че Джони Деп халюцинирал.

" Говореше с хора, които не са в стаята. Беше ужасяващо. Не ми беше ясно дали ми е сърдит, или дали е уверен, че индивидът, с който твърдеше, че ме е видял, е в стаята ", добави тя.

Преди това Деп свидетелства, че в никакъв случай не е удрял Хърд. Звездата твърди, че тя е била насилникът във връзката им.

Деп, на 58 година, съди Хърд, която е на 36 година, за 50 милиона щатски $ обезщетение с аргумента, че тя го е уязвила положителното му име с изказванията си, че е била жертва на домакински тормоз. През 2018 година актрисата разгласява публикация във " Вашингтон пост ", в която се разказва като жертва на принуждение, без да посочва имена, само че във времето, което разказва е омъжена за Джони Деп. В свидетелските си показания той сподели, че усеща, че с кариерата му е свършено, желае реабилитация на репутацията си и поради опцията да работи, само че и поради децата си.

Свидетелските показания извадиха пред аудитория (процесът се предава онлайн онлайн, от телевизии) смущаващи детайлности от взаимния живот на някогашните съпрузи.

Преди десетина дни Амбър Хърд смени пиарска компания, която я обслужва, недоволно от медийното отрязаване на делото и от общото чувство, че публичното мнение клони в благосклонностите си към Деп.

По време на досегашните ѝ показания тя не звучеше постоянно безапелационно, а психолози считат по езика на тялото ѝ, избора на думи, метода на поднасяне на свидетелствата - прекомерно в детайли, че тя постоянно заобикаля истината.

Хърд е завела контраиск за обезщетение от 100 милиона щатски $ против някогашния си брачен партньор, за който твърди, че я клюки, наричайки я лъжкиня.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР