Актрисата Амбър Хърд уведоми съда във Феърфакс, щата Вирджиния, че

...
Актрисата Амбър Хърд уведоми съда във Феърфакс, щата Вирджиния, че
Коментари Харесай

Амбър Хърд не може да плати 10 милиона обезщетение на Джони Деп за клевета и ще обжалва -

Актрисата Амбър Хърд уведоми съда във Феърфакс, щата Вирджиния, че ще апелира решението да заплати обезщетение от 10,35 милиона щатски $ на някогашния си брачен партньор Джони Деп за клюка, съобщи Асошиейтед прес.

Адвокатите й са внесли документ, в който оповестяват желание да апелират. Той е подаден в съда във Феърфакс, където се организира шумният развой, траял шест седмици. По време на съвещанията станаха обществени скандални обстоятелства от взаимния живот на холивудските звезди. Бракът на Джони Деп (59 г.) и Амбър Хърд (36 г.) беше преустановен през 2017 година, едвам 15 месеца след сключването му.

С импортирания документ тя уведомява, че има намерение да апелира освен присъдата, само че и решенията, взети от арбитър след произнасянето й, в това число отхвърлянето на желае за отменяне на наказването или образуване на нов развой.

„ Вярваме, че съдът позволи неточности, които попречиха на обективна присъда в сходство с Първата корекция. Затова апелираме “, сподели представител на актрисата от фентъзи продукцията “Аквамен ” в публикувано изказване. „ Въпреки че осъзнаваме, че внасянето на документа ще разпали огън в Туитър, има стъпки, които би трябвало да предприемем, с цел да подсигуряваме почтеност и правдивост. “



Деп съди Хърд за клюка поради нейна обява от декември 2018 година във в. “Вашингтон пост ”. В нея тя се показва за социална фигура, жертва на домашно принуждение. Името на Джони Деп не се загатва, само че юристите са на мнение, че някогашната му жена индиректно го клюки. Актьорът изрично отхвърля да я е малтретирал. Звездата от “Карибски пирати ” оцени нанесените вреди от тези изявления на 50 милиона щатски $. Амбър Хърд пък подава срещуположен иск, като настоя за двойно по-голямо обезщетение - 100 милиона щатски $.

Според присъдата актрисата би трябвало да заплати на някогашната си половинка обезщетение от 15 милиона щатски $, само че поради особености на щатското законодателство във Вирджиния действителната сума възлиза на малко над 10 милиона щат

ски $. Деп пък би трябвало да заплати два милиона щатски $.

Голяма част от процеса беше фокусиран върху изказванията на Хърд, че е била физически и полово измъчвана от Деп най-малко десетина пъти по време на връзката им. Той настоя, че в никакъв случай не е удрял Хърд, както и тя е насилникът.

Съдебните заседатели произнесоха присъдата си при започване на месец юни.

В това време Джони Деп прави музикална кариера. Желаем му на добър час!

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР