Актрисата Амбър Хърд дава втори шанс на връзката си с

...
Актрисата Амбър Хърд дава втори шанс на връзката си с
Коментари Харесай

Амбър Хърд се върна при Илон Мъск

Актрисата Амбър Хърд дава втори късмет на връзката си с предприемача Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е... към профила. Звездната двойка потегли по разнообразни пътища преди 5 месеца, само че през това време чаровната русокоска и милиардерът се виждаха от време на време като другари.

„ Отново са дружно. Амбър си прекарва добре с Илън, а той желае да е с нея от самото начало. На нея й пука за него и го мисли за необикновен. Имат доста общи ползи и тя го намира за доста образован и забавен “, издаде пред сп. Us Weekly непосредствен до Мъск, цитира в. "Монитор ".

Главен провинен за краха на едногодишната им връзка се оказа дистанцията, което ги дели по време на работни задължения. Раздялата им изненада почитателите, защото по всичко личеше, че двойката е подготвена да направи идната стъпка в връзките си.

Бащата на Амбър - Дейвид Хърд, показа, че известната му дъщеря и милиардерът разискват съществено брак и деца. Звездата от „ Момичето от Дания “ се държеше и като доведена майка на петте сина на 46-годишния бизнес магнат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР