Актрисата, а вече и водеща - Рая Пеева не е

...
Актрисата, а вече и водеща - Рая Пеева не е
Коментари Харесай

След цели 2 години мълчание: Рая Пеева избухна със СНИМКИ и коментар за Явор Бахаров!

Актрисата, а към този момент и водеща - Рая Пеева не е с всичкия си ум. Поне това считат огромна част от почитателите й, а и някои от най-близките й хора. Причината е ясна от дълго време и се назовава Явор Бахаров - мъжът, по който Рая е луднала от седем години, само че и който нееднократно я е взривявал, обиждал, крещял й е, та даже и са се били.

От две години насам е реалност, че Пеева не се бе появявала с Явор, даже на фотоси в нета. Нищо. Пълно мъртвило. До през днешния ден, когато реши да се отпусне и да честити следващата годишнина на любовта им. Е, към този момент е ясно, че са дружно и в никакъв случай не са се разделяли задълго.



Рая качи умилителни снимки в мрежата и призна, че Явор бил " ананасът " върху нейната пица. Той бил любовта й, а връзките им ставали все по-добри и прелестни (с леки изключения). Заяви му също и че го обича... Абе, мед и захар да видиш, а почитателите й останаха в ступор.



Някои мигновено я оповестиха за ненормална, щом продължава да бъде с мъж, измъчен от нелечима експанзия. " Бой, кавги, линийки, цигари, газ до дупка, полиция, арести... и в случай че това й е примерът за мъж, не той би трябвало да се прегледа, а тя! Но дано, като си го търси, ще си го откри ", разясняват в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР