Актриса, чието име не се разкрива, подаде съдебен иск срещу

...
Актриса, чието име не се разкрива, подаде съдебен иск срещу
Коментари Харесай

Актриса съди Харви Уейнстейн за изнасилване


Актриса, чието име не се разкрива, подаде правосъден иск против американския кино продуцент Харви Уейнстейн, обвинявайки го в обезчестяване.

Според изданието TMZ, актрисата, която попада в правосъдните документи под името "Джейн Доу", декларира, че през 2016 година Уейнстейн я е изнасилил в хотел в американския град Бевърли Хилс. Тя подаде правосъден иск и против компанията, учредена от него - Weinstein Co, заявявайки, че там са знаели за държанието на Уейнстейн.

Искът е подаден във висшия съд в окръг Лос Анджелис. Представител на Уейнстейн отхвърля обвиняванията против продуцента.

Наскоро избухнаха доста кавги, свързани с обезчестяване или полов тормоз, в центъра на които са добре познати фигури от шоубизнеса и филмовата промишленост. Уейнстейн беше упрекнат в полов тормоз от десетки дами, в това число актрисите Анджелина Джоли, Ашли Джъд и Гуинет Полтроу. Актьорът Бил Козби е разследван за полов тормоз. Наскоро в тормоз бе упрекнат и американския режисьор Джеймс Тобак.

Също по този начин се разгоря скандал към американския артист Кевин Спейси, след изказванията на звездата от Star Trek Антъни Рап, че когато е бил на 14 години, пияният Спейси се опитал да го съблазни. Спейси твърди, че по това време не си спомня за случай с тормоз на малолетния тогава Рап, само че въпреки всичко му се извини. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР