Активността на Турция е за печелене на червена точка на

...
Активността на Турция е за печелене на червена точка на
Коментари Харесай

Доц. Пламен Ралчев: Турция иска да спечели червена точка на гърба на Европа

" Активността на Турция е за печелене на алена точка на гърба на Европа , тъй като европейските водачи още дълго ще се съвещават по детайлите какво още ще включат в глобите . Въпросът е какви би трябвало да са ефикасните дейности за прекъсване на военните дейности ".

Това съобщи пред БНР доцент Пламен Ралчев , учител в катедрата " Международни връзки " в УНСС. И уточни, че страната - медиатор би трябвало да схваща еднообразно и Русия, и Запада, " тъй като те имат разнообразни ментални схеми ".
 Огънят в Украйна няма да спре
Огънят в Украйна няма да спре

Кулеба заяви, че Лавров не се е заел и с хуманитерни коридори

Думите му са часове откакто без резултат завърши срещата на външните министри на Русия и Украйна в турския курорт Анталия.

Турция се опита да заеме стратегическа ниша като трета страна, която да се опита да посредничи и да обезпечи терен за договаряния, сподели той. " Конфликтът е комплициран, алената линия от дълго време е мината. Какъвто и преговорен развой да си представим, допустимо е той да продължи доста по-дълго, в сравнение с можем да си представим ", изясни Ралчев.

По думите му горчивата е истина, че Грузия и Украйна са обречени от обвързаността си с Русия.
 Руските войски заплашват доставките на газ за Европа, твърди Украйна Обновена
Руските войски заплашват доставките на газ за Европа, твърди Украйна

Киев упорства съветските сили да изоставен територията на компресорните станции

" Русия гледа на този район като на нещо, което ѝ принадлежи по право. Имаше реплика на дипломация. Европейски Съюз разочарова украинците . Съединени американски щати също взеха комфортна позиция на наблюдаващ, доставят каквото им е преференциално , само че липсва ангажимент. Тук имаме фрапиращо разминаване сред заричане и несъблюдение на задължения ", сподели доцент Ралчев.

" Геополитическото разбъркване през последните 30 години не е приключило. Ставаме очевидци на следващ епизод, нека е финален, само че не знаем какъв ще е резултатът ", призна преподавателят.

Според него рецесията от политическа и военна се е трансформирала в риалити формат .
 Лавров поучава: Не мислете стопанската система на Русия, мислете за оръжията в Украйна
Лавров поучава: Не мислете стопанската система на Русия, мислете за оръжията в Украйна

Световното публично мнение се манипулира по целия свят от Украйна

" Тази война е и мощно информационна. Винаги има агитация, само че даже държанието на украинския президент демонстрира податливост към мощно комуникиране с външния свят . Това е спомагателен детайл в тази война, който трансформира нещата ", призна Ралчев.

По думите му до момента във война не е участвал толкоз мощен публично-комуникационен детайл. Това ще навреди доста на интернационалния имидж на Русия, предвижда Пламен Ралчев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР