Активните пушачи и тези, които отдавна са обвързани с този

...
Активните пушачи и тези, които отдавна са обвързани с този
Коментари Харесай

Как да изчистите белите дробове от следите от тютюнопушене?

Активните пушачи и тези, които от дълго време са обвързани с този нездравословен табиет, евентуално са наясно с едно просто нещо: техните бели дробове са нечисти с тютюневи останки – катран и никотин.

Увреждането на тялото от тютюнопушенето е аксиома, която не изисква доказателство. Тези, които желаят да запазят здравето си и да се предпазят от неподходящите последствия от пушенето, сигурно ще си зададат въпроса: по какъв начин да почистим белите дробове от катрана и никотина? Ето и отговорът!

Една елементарна рецепта за лековит “сироп ” и указания за приложимост ще ви оказват помощ да изчистите белите дробове, както и да елиминирате развиването на нежелани резултати.

Съставки и способ за подготвяне на лечебния “сироп ”

За да приготвите инструмента, ще ви трябват:

100 грама корен на джинджифил; 40 грама куркума; 300-350 грама захар (медът е за предпочитане); 300 грама лук; 1 литър вода.

Приготвяне:

Сварете водата, прибавете захарта. В случай, че употребявате мед, отложете прибавянето му.

Настъргайте джинджифила и лука и ги прибавете към водата. След като още веднъж водата кипне, прибавете куркума. След като смесите всички съставки, се предлага да варите сиропа, като разбърквате, до момента в който количеството течност в съда не намалее на половина.

След това оставете инструментът да се охлади в херметически затворен съд.

Как да консумирате?

За да постигнете оптимален резултат от приема на лечебния “сироп ”, се предлага да консумирате по 1-2 супени лъжици от сътрудника 2-3 пъти дневно. Приемът е изключително ефикасен заран на празен корем и след обяд.

Вижте още: Напитка от природата оказва помощ да намалите размера на талията си

Редовният банкет ще разреши даже на дейните пушачи да почистят белите дробове си от замърсяване. Максималната изгода от средството се реализира, в случай че лицето, приемащо лекарството, преди този момент е спряло пушенето.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР