„Активни мероприятия с предизборни цели“ – така компанията „Водно строителство“

...
„Активни мероприятия с предизборни цели“ – така компанията „Водно строителство“
Коментари Харесай

Фирмата, получила 84 млн. за работа по „Хемус“: Това е политическа репресия

„ Активни мероприятия с предизборни цели “ – по този начин компанията „ Водно строителство “ АД дефинира днешните разкрития на Министерство на вътрешните работи и ред институции за нередности при строителството на автомагистрала „ Хемус “. Специално беше визиран Лот 5, за който компанията е получила 84 млн. лв. предплатено, като съгласно Министерство на вътрешните работи множеството пари са отишли в кухи компании и изтеглени в брой.

„ Намираме директна връзка сред погрешните внушения, отправени през днешния ден, репресиите, на които сме подложени, и присъединяване ни в справедливите и законни митинги на пътно-строителния отрасъл. От всички данни, изнесени на конференцията, правилен е само фактът, че “Водно строителство” АД има законно подписан контракт с държавното сдружение “Автомагистрали” ЕАД за доставка на материали/наем на машинизация за сектор от Автомагистрала Хемус “, пишат от компанията.

Те настояват, че оказват цялостно подпомагане на органите на реда, само че „ в случай че тази политическа принуда продължи, управлението на " Водно строителство” АД няма да се поколебае да потърси правата си пред съответните български и европейски институции “.

Борисов не е банкер

Председателят на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов не е притежател и не взе участие в органи на ръководство на търговски банки в България, оповестиха публично от пресцентъра на Българска национална банка.

Така те дадоха отговор на вътрешния министър Бойко Рашков, който съобщи, че суми, планувани за „ Хемус “, са минали през банка, обвързвана с някогашния министър председател.

„ Банковата система е защитена от непремерени изявления в общественото пространство, в резултат на построената надеждна надзорна и регулаторна рамка. Добра интернационална процедура е политиците да се въздържат от сходни изявления “, се показва в известието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР