Активната страна трябва да е човекът, които трябва да бъде

...
Активната страна трябва да е човекът, които трябва да бъде
Коментари Харесай

Доц. Кунчев с повече яснота за ваксините и тяхната безопасност

Активната страна би трябвало да е индивидът, които би трябвало да бъде имунизиран с втората доза. Тя се води, че укрепва имунитета и няма краен период. Но има най-благоприятен подобен. Това съобщи в ефира на Нова телевизия държавният здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев.

" Организацията към този момент е основана, ние доста разширихме фронта, само че в случай че някъде има дефицит, то е поради броя на получените у нас ваксини ", безапелационен е той.

По думите му в хладилниците не стоят ваксини, които да не се използват, а всичко е раздадено.

Що се отнася до това по кое време ще станат имунизациите регулярни и ще има избор на това, коя желаеме да ни бъде сложена, той съобщи, че момента, в който има задоволително ваксини в страната.

Попитан дали има терзания за оксфордската ваксина и имунизацията на възрастните хора, той съобщи, че няма никакъв риск за тях. За да бъде пусната от Европейската комисия по медикаментите, то тя има нужните качества и е безвредна, отсече още доцент Кунчев.

На въпрос по кое време ще стигнем Румъния по брой на имунизираните, той съобщи: Не ми пука. Трябва да стигнем броя на имунизирани, които ще ни освободи от това заболяване.

" Осигурили сме имунизациите, които се вършат в цяла Европа и в Съединени американски щати. Иначе има и доста евтини ваксини, само че те са с успеваемост 55%. Тогава дали хората щяха да желаят да се имунизират ", запита той

1 на 1000 души не реагират на ваксини. Ролята на имунизацията е да предотврати тежкото боледуване, сподели още доцент Кунчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР