Активната роля на зрителите започна още преди старта на Биг

...
Активната роля на зрителите започна още преди старта на Биг
Коментари Харесай

Какво не знаем за Георги от „Биг брадър“?

Активната роля на феновете стартира още преди старта на „ Биг брат “, като имаха опция да изберат един от съквартирантите. Георги Трифонов събра най-вече гласове. Той впечатли публиката с положително обучение, държание и една чаровна усмивка. На всичко от горната страна е и милионер, което още повече притегли почитателите на риалитито.

Той се държи добре със съквартирантите – печели благосклонности и заобикаля спорове. Отвън мненията по негов адрес не стопират.

Когато бил едвам на шест, родителите му напущат България. Три години живеят в Милано, а след това се местят в Германия, където Георги живее до 20 –годишна възраст. Тогава отпътува за Италия, където намира любовта. С дамата са дружно от 2 години.

Той е благополучен със своята половинка. Обикалят целия свят. Георги се държи на отдалеченост от дамите в къщата.

Милионерът има първокласен автомобил. Не излиза наяве с какво тъкмо се занимава. Ясно е единствено, че бизнесът е в Германия. Вместо безценен Ролекс, носи детски розов часовник. Притежава положително възприятие за комизъм и самоирония.

Георги завоюва любовта на хората и е подготвен да потвърди, че и милионерите имат сърце! Някои го спрягат за победител във формата.

Автор: lifestyle.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР