Активистката, супермодел и модна икона Наоми Кембъл несъмнено е едно

...
Активистката, супермодел и модна икона Наоми Кембъл несъмнено е едно
Коментари Харесай

Boss Girl: Парти за рождения ден на Наоми Кембъл

Активистката, супермодел и фешън икона Наоми Кембъл безспорно е едно от най-разпознаваемите лица в света. Близка другарка на марката BOSS и един от нейните основни световни посланици, тя ще бъде запомнена с именитата си и дълга кариера в модата. BOSS и Даниел Гридър, основен изпълнителен шеф на марката, проведоха извънредна вечеря по случай рождения ден на Наоми в Кан.

„ Наоми е същински началник и модел за подражателство за мнозина. Тя е отражение на многообразието, приобщаването и прочут човеколюбец, тъй че тя съвършено въплъщава полезностите на нашата марка BOSS. За нас е чест да бъдем домакини на празненството по случай рождения ден на Наоми в Кан “, разяснява Даниел Гридър, основен изпълнителен шеф на HUGO BOSS.

Наоми и някои от гостите, в това число Фючър, Джордан Барет, Алтън Мейсън, Евън Рос, Ашли Симпсън, Валентина Сампайо и други, бяха облечени във визии на BOSS.

Наоми Кембъл дойде на вечерята в макси рокля от златен тюл, ръчно обшита с мъниста и украсена с пера. Роклята се отличаваше с надълбоко V-образно деколте с две кръстосани презрамки, украсяващи лявото рамо на модела.
 
                             

                             

Малко по-късно Наоми се преоблече в дълга бяла рокля с отворен тил, дръзка отрезка на талията и изтънчен шлейф, декориран с ресни.

Сред гостите на събитието бяха Травис Скот, Лиза от Blackpink, Ким Техьонг от BTS, Джулия Гарнър, Хелена Кристенсен, Стела Максуел, Ашли Греъм, основният редактор на английския Vogue Едуард Енинфул и Дафне Гинес.

 
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР