Активисти се надяват, че тритонен хипопотам може най-накрая да бъде

...
Активисти се надяват, че тритонен хипопотам може най-накрая да бъде
Коментари Харесай

Най-големият хипопотам в Европа най-накрая може да бъде пуснат на свобода, след като беше държан в цирков бокс в продължение на 30 години

Активисти се надяват, че тритонен хипопотам може най-сетне да бъде освободен след 30 години живот в цирков резервоар след продължителна правосъдна борба.

Решение за бъдещето на Джъмбо, който от десетилетия работи като „ най-големият хипопотам в Европа “, се чака скоро след предизвикването сред група за правата на животните и цирка Мюлер. Групата One Voice упрекна артистите в малтретиране на създанието и изиска освобождението му.

Хелън Фардж, юристът на семейство Милър, твърди, че хипопотамът би бил по-щастлив, в случай че прекара остатъка от дните си в цирка, само че Групи за правата на животните са гневни след обвиняванията, че той е оставен самичък с часове и постоянно затворен в камион. One Voice предприе правосъдни дейности през 2017 година и скоро ще разбере дали са съумели.

Организацията изиска Джъмбо, който съгласно тях страда от затлъстяване, да бъде изместен в леговище. Собствениците на цирка са отказали, а правосъдното оборване тече към този момент седма година. Сега наближава решение за бъд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР