Активисти на Proud Bear са разположили в британската столица Лондон

...
Активисти на Proud Bear са разположили в британската столица Лондон
Коментари Харесай

Иронични билбордове с Путин в Лондон

Активисти на Proud Bear са разположили в английската столица Лондон билбордове с облика на съветския президент Владимир Путин, а също и на някогашния английски министър на външните работи Борис Джонсън, оповестява РИА „ Новости “, като се базира на известие на групата в „ Туитър “.
На два билборда е комплициран Путин дружно с надпис BREXIT, в който латинското Rе сменено с буквата Я от кирилицата и се е получило BЯEXIT.

Активистите на Proud Bea изясняват, че по този начин желаят да ознаменуват излизането на Англия от Европейски Съюз и загатват, че Русия е изиграла значима роля в референдума от лятото на 2016 година, когато 52% от гласувалите се оповестиха за овакантяване.

Обединеното кралство би трябвало да напусне Европейски Съюз на 29 март 2019.

Proud Bear е купила за акцията си три билборда. На два от тях е Путин с съветското знаме и слоган „ Да честваме дружно червено-бяло-синия BЯEXIT ", а също " BЯEXIT значи BЯEXIT ".

На третия билборд е Борис Джонсън с съветското знаме в ръка и надпис " Спасибо тебе, BOЯIS ". (Благодаря ти, Борис).

Членовете на Proud Bear се назовават „ съветски сътрудници на ГРУ “, които „ оказват помощ на народа на Англия да се освободи от Европейския съюз и демократичните избори “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР