Активът на ГЕРБ премести протеста си пред Народното събрание. Тома

...
Активът на ГЕРБ премести протеста си пред Народното събрание. Тома
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Трябва да се противопоставим на хунтата, която се роди под юмрука на Радев

Активът на ГЕРБ реалокира митинга си пред Народното събрание. Тома Биков разгласи, че от през днешния ден парламентарната група на партията ще стартира работа за събаряне на държавното управление на Кирил Петков, разформироване на Народното събрание и неотложно насрочване на предварителни избори, предава кореспондент на Sofia24.bg .

" Днес е денят, в който всички демократично мислещи хора споделят стоп на полицейщината. Днес е денят, в който ГЕРБ е тук, с цел да съобщи, че смешници, пияници, дамаджани и всевъзможни други популисти и бруталисти нямат място в ръководството на България. Днес е ден, в който ние непринудено организираме цивилен митинг ", съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ.

" Протестът ни е кротичък, ние сме хора, които ценим закона, които ценим реда и демокрацията, Хора, които ценим и пазиме институциите. Ние сме хората, които в никакъв случай няма да посегнем на българската полиция, ние сме хора, които няма да къртим павета, ние сме хора, които няма да носим ковчези. Ние сме хората на разпоредбите и закона. Ние сме хората, които желаеме разпоредбите и закона да се съблюдават. Това, което показват ръководещите и от ляво, и от дясно - безхаберие, повече от една година, липса на всякаква политическа, идеологическа и действителна опция ", разяснява още тя.

Тя посочи, че единствената цел на това управление е да открадне всичко в тази страна и да си върви. " Днес е денят, в който би трябвало ясно да заявим, че ще се противопоставим с всички демократични и парламентарни средства на хунтата, която се роди под юмрука на Радев, на тези, които без присъда, без правосъдно предписание, без прокурорско предписание - влизат по домовете на български политици. Ние сме тези, които стоим зад Менда, зад Севи, зад Влади, зад Борисов - ние сме ГЕРБ с вас сме по-силни ", сподели още Десислава Атанасова.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР