Актът на НАП срещу "Маринела" е паднал в съда след

...
Актът на НАП срещу "Маринела" е паднал в съда след
Коментари Харесай

Арабаджиеви пребориха НАП. Съдът отмени акта за запечатване на хотел Маринела


Актът на Национална агенция за приходите против "Маринела " е паднал в съда след обжалване от страна на управата на хотела, написа ПИК. Преди седмица организацията по приходите влезе в постройката и "запечата " хотела сякаш поради нередности.

С определение от през вчерашния ден, 1 октомври, Административен съд – София град е отменил наложената от Национална агенция за приходите мярка „ запечатване “ на хотел "Маринела ".

Съгласно претекстовете в определението на АССГ, изложените от органите на Национална агенция за приходите претекстове за „ запечатването “ на хотела са нереални и не съставляват учредения за предварителното осъществяване на мярката „ запечатване на обекта “.

Съдът показва още, че от издадената от органите на Национална агенция за приходите заповед въобще не излиза наяве „ …как несъхранявайки удостоверение за регистрация на ИАСУТД в обекта „ търговецът е основал спънки пред контролните органи да правят цялостна инспекция за определяне и следене вярното и законосъобразно вписване и отчитане на осъществените продажби за съответния интервал “, който интервал въобще не е бил конкретизиран, в допълнение се разяснява в акта на съда.

След постановяване на определението на съда, органите на Национална агенция за приходите са задължени неотложно да отстранен всички известия за запечатване на обекта.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР