Акт и съдебно дело срещу пияния шофьор, който е карал

...
Акт и съдебно дело срещу пияния шофьор, който е карал
Коментари Харесай

Шофьорът, карал в насрещното в Хасковско: Пих само една чаша ракия

Акт и правосъдно дело против пияния водач, който е карал в насрещното в Хасковско, предава

В продължение на 20 километра той криволичеше по пътя край Хасково и за малко не провокира десетки произшествия. На клипа се вижда по какъв начин карайки в насрещното, той избутва коли, като няколко пъти е на косъм да се удари в някой от тях. 

Оказва се, че водачът е схванал чак от клипчето какво се е случило, а тестът му за алкохол е отчела 2,62 промила . 61-годишният Ахмед Хасан споделя, че е пил ракия на село.

" Само една чаша беше, не се усещах пийнал . Помня по едно време, че излизах от пътя. Съжалявам доста, не помня преди да съм се качвал да карам пийнал ", споделя той.

Назифе Шукри споделя, че след рисковото шофиране мъжът ѝ се е прибрал да спи. " Беше лежащ на дивана и като го попитах за какво не е на леглото, той сподели, че по този начин желае. По това разбрах, че е пийнал. И преди пиеше доста ", сподели тя.

Радко Кьосев подава сигнала и изяснява, че водачът е бил в несъответстващо положение и е единствено въпрос на шанс, че не е имало пътен случай с най-малко 10 автомобила. 

Той не е задържан поради здравословен проблем. По разказите на очевидците е почнало следствие, взета му е книжката и са му свалени номерата. Предстои прокуратурата да реши дали да му повдигне обвиняване. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР