Аксесоари на антична принцеса Обеци, колиета, гривни, диадеми и дори

...
Аксесоари на антична принцеса Обеци, колиета, гривни, диадеми и дори
Коментари Харесай

Тенденциите за Пролет 2014. Аксесоари, прически и грим

Аксесоари на антична принцеса

Обеци, огърлици, гривни, диадеми и даже колани – наподобяват като бижута от приказно златно богатство. За да подчертаят оптимално женствеността, международните дизайнери украсяват сбирките си с аксесоари, като че ли направени за антична принцеса. Ако желаете да се изглеждате като модерна Елена от Троя, тази пролет е моментът да го извършите.



Дори да не са с древен тип, огромните обеци още веднъж господстват напролет - орнаментирани, обсипани с цветни камъни, дребни цветя и даже ресни. Шаловете също са пъстри и най-много обкантени с ресни.



Вятър, вода и злато в косите

Най– отличаващите се трендове за пролетта (и лятото) на 2014 са тези за дългите коси, разграничени на прав път и опашките на тила. Колкото по-естествено и неглиже наподобява дългата коса, толкоз по-добре – без неестествен размер и комплицирани къдрици. Ако въпреки всичко това не ви подхожда и имате повече време, изправете косата с преса или я начупете, с цел да придобие сантиментални талази, само че стилистите поучават да забравим за машата и да търсим естествения тип.



Опашките са наклонност, представляваща добра вест за всички работещи дами и майки. Супер настояща е семплата опашка, хваната на тила, в многото й разновидности - може да пригладите мощно с гел за влажен резултат, по този начин съвременен през тази пролет и лято, или просто да захванете свободно. Може да освежите опашката и като напръскате кичур от нея с пъстър спрей за коса.



Нежната и сантиментална наклонност в косите се добавя от плитките – като стилистите още веднъж подчертават върху небрежния им тип. Модерна е прическата с една плитка, сплетена несъвършено, която да се спуска откъм гърба или да се сплете от едната страна. Ако е задоволително дълга, може да я увиете към главата си за още по- ретро сантиментална визия.



Късата прическа, владееща и тази година, е прическата Боб. Късият й вид е доста настоящ със мощно пригладена обратно коса (отново с артикули за „ влажен резултат ”), сложена и зад ушите, а по-дългият може да се разчупи с леки къдрици.



Модерните цветове на косата през тази пролет и лято е на ярко са платинено русото и естествено изглеждащите нюанси на аленото, мрачно русото, кестенявото. Ако не ви се постанова да боядисвате косата си и харесвате естествения й цвят, радвайте му се и го показвайте свободно.

Относно аксесоарите за коса стилистите ни поучават да забравим за модерните до неотдавна панделки и огромни цветя и да заложим на диадеми, ленти и шалове за коса, дребни цветя, втъкнати в сантименталната ни прическа.

Златните детайли за шлагер – фиби, диадеми, ластички за коса – всичко е като допряно от цар Мидас.



Пролетен грим – внимателен и пъстър

Светилата в грима тази пролет постановат визията на разположение без грим, реализирана с най-малко декор дьо загар и пудра. Задължително е обаче да наподобява свежо, по тази причина те ни съвестват да използваме малко илюминатор за искра и руж в гальовен неутолим цвят. Натуралната визия може да се добави с към момента модерната очна линия. Важна част от естествено изглеждащото лице са веждите – те също наподобяват оптимално естествено - времето на тънките и изписани вежди (отдавна) е отминало.



Устните тази пролет са покрити или с доста гальовен, естествен цвят, или със свежо оранжево – с матово, перлено или гланцово червило. Ако се страхувате от яркото оранжево, може да употребявате цвят микс от оранжево и розово.



Хитовите сенки за очи тази пролет наситено сини, пастелно зелени или доста златни. Обилно позлатените клепачи обаче са по-скоро тендеция за идващото лято, допълвайки се прелестно с летен тен.



Продължава: Тенденциите за Пролет 2014. Актуални цветове, десени, модели, чанти и обувки
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР