Аксесоари 2023: Рождените камъни носят късмет и успех. Ето на

...
Аксесоари 2023: Рождените камъни носят късмет и успех. Ето на
Коментари Харесай

Аксесоари 2023: Рождените камъни носят късмет и успех

Аксесоари 2023: Рождените камъни носят шанс и триумф. Ето на какъв да заложите, съгласно месеца ви.

Рождени камъни. Те освен са красиви с цвят, размер и форма, само че всеки има специфични свойства и значение. Докато всеки от нас може да носи всевъзможен тип камък, просто тъй като му харесва, избирането на този, който е избран за вашия месец на раждане, може да бъде извънредно значимо и мощно решение. Рожденият камък има способността да усъвършенства вашата аура и енергийни равнища, а също по този начин оказва помощ при постигането на цели.

Тези скъпоценни камъни и минерали са пригодени за вас съгласно природата на вашата персона и отразяват личната ви сила. Рождените камъни могат да оказват помощ за възстановяване на настроението ви, да балансират страстите и да усилят позитивните обстановки. Това е един от наложителните аксесоари, които да носите, изключително в случай че желаете да привлечете положителни трептения в живота си.

По-долу разкриваме какво значи всеки съответен камък и по какъв начин можете да го употребявате, когато става въпрос за реализиране на задачите ви.
Аксесоари 2023 – рожденият камък за васЯнуари
 гранат, istock

Снимка: iStock

Гранатът, пурпурен камък, е идеалният за месец януари. Той поддържа новото начало и е превъзходен за носене, когато стартирате нещо ново, като работа или професионален план. Помага за лечение на болки и контузии, тъй че носенето му като огърлица или пръстен също ще донесе лечебна сила.
Февруари
 аметист, камък,

Снимка: iStock

Рожденият камък за месец февруари е аметист, който е виолетов на цвят. Той усъвършенства психическата мощ и се допира до вашите духовни водачи, а някои даже имат вяра, че може да направи фантазиите ви по-вълнуващи. Като държите аметист в дома си, може да предизвикате неговите вълшебен сили. Също по този начин е добре да го поставите в средата на челото си, до момента в който медитирате, което ще ви помогне да постигнете по-добри резултати.
Март
 аквамарин, камък,

Снимка: iStock

Синият камък аквамарин е обвързван с март, вдъхновявайки храброст и внасяйки изясненост в живота ви. Ако сте публицист, аквамаринът ще ви помогне да изразите ясно мислите си. Този камък също се употребява отдавна от моряците, с цел да им помогне да се оправят с бурните морета.
Април
 елмаз, istock

Снимка: iStock

Бляскавият елмаз неслучайно е предназначен за април. Той съставлява непорочност и жизнеспособност, като се счита, че оказва помощ за подсилване на имунитета и се употребява постоянно в лечебни ритуали. Диамантът има способността да ускорява силата към себе си, както и да покачва самочувствието и увереността. Носете го на лявата ръка за шанс.
Май
 емералд, камък,

Снимка: iStock

Емералд, наситенозеленият камък, е рожденият за май. Той е отдаден на планетата Венера, която ръководи любовта и хубостта, и е страховит за сърдечни терзания – без значение дали става въпрос за нова връзка или разрушено сърце. Емералдът също по този начин носи шанс и разцвет. Поставете го на работното си място, с цел да привлечете повече триумфи.
Юни
 лунен камък,

Снимка: iStock

Рожденият камък на юни е лунният, който е полупрозрачен и се предлага в дъга от цветове с перлен опален тип. Той улавя цялата магия на Луната, придавайки ярка женствена сила и обещаваща циклична смяна. Оставяйте го до леглото си всяка вечер, защото е добър за медитация и предизвиква спокойните сънища.
Юли
 рубин, камък,

Снимка: iStock

Рубинът с наситеночервен цвят е рожденият камък на юли. Насърчава любовта, лоялността и половата химия. Също по този начин поддържа връзките с другите хора живи и разнородни, стимулирайки повече връзка и съгласие. Поставете рубина под възглавницата си, с цел да увеличите половата пристрастеност.
Август
 перидот, камък,

Снимка: iStock

Зеленият перидот е рожденият камък на август. Предпазва от ревнивост и оказва помощ при ниско самочувствие, като е известно, че понижава възприятието на боязън или безпокойствие. Можете да носите камъка от дясната си страна за отбрана или на врата като огърлица, с цел да отблъснете отрицателните мисли.
Септември
 сапфир, камък,

Снимка: iStock

Камъкът на септември е сапфирът. Той се отличава със наследник цвят и символизира мъдростта и лоялността, като е прочут още и като натурален детектор на лъжата. Може да ви помогне при връзката и разкриването на истината. Поставете сапфира върху сърцето си, до момента в който медитирате, или го носете като украшение, с цел да привлечете позитивни трептения.
Октомври
 опал, камък,

Снимка: iStock

Опалът, рожденият камък на октомври, е добър за лекуване и защищава от щета, като отблъсква негативните сили. Носете го на изявленията за работа или по време на значими срещи и ще видите магията му. Може също по този начин да го държите под възглавницата си, с цел да сте спокойни през нощта.
Ноември
 топаз, камък,

Снимка: iStock

Топазът, камъкът на ноември, е наситеножълт на цвят и предизвиква позитивността и мира. Ако стартирате медитация, това е страховит камък за потребление. Също по този начин е отлично допълнение към околната среда на възпитаници и учители, тъй като предизвиква по-бързото запомняне на информация. Поставете топаз в дома си, с цел да донесете благополучие на цялото семейство.
Декември
 тюркоаз, камък,

Снимка: iStock

Тюркоазът е рожденият камък на декември. Синият минерал се свързва с триумфа и може да провокира положителни мисли. Той отпуска мозъка и носи мир. Това е лековит камък, подобаващ за потребление в пречистващи ритуали.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР