Аксел Роуз обеща да спре да хвърля микрофона си в

...
Аксел Роуз обеща да спре да хвърля микрофона си в
Коментари Харесай

Аксел Роуз удари фенка с микрофон по време на концерт


Аксел Роуз даде обещание да спре да хвърля микрофона си в публиката по време на концерти, откакто фен пострада на шоу в Австралия, заяви Българска телеграфна агенция, цитрайки ДПА.

Фронтменът на " Гънс ен роузис ", който тази година навърши 60 година, обичайно приключва концертните си изяви, като дава опция на обожател от публиката да улови микрофона, който той хвърля. По време на концерт на групата в Аделаида във вторник почитателката на групата Ребека Хау била ударена по лицето от хвърления микрофон съгласно изявления в австралийски медии. Снимки на потърпевшата в локални медии я демонстрират със синини под очите и пострадвания на носа.

По мотив случая Аксел Роуз написа в Туитър: " Ако това е правилно, явно е, че не желаеме никой да пострада...на който и да било от концертите ни, където и да е ". " Тъй като хвърляме микрофон в края на всеки от концертите си към този момент повече от 30 години, постоянно сме считали, че това е известна част в края на участията, която феновете желаят и знаят, че ще имат опция да уловят микрофона. Въпреки това, в името на публичната сигурност, занапред нататък ще се въздържаме да хвърляме микрофон или каквото и да било към феновете по време на нашите осъществявания ".

— Axl Rose (@axlrose)
Роуз отбелязва, че някои са се пробвали да осведомят за случая в " негативна и безотговорна светлина ", което " не би могло да е по-далеч от истината ".

: A Guns N' Roses fan has spoken with 10 News First, telling of the moment she was hit in the face by a microphone, launched by Axl Rose during the band's Adelaide show |
— 10 News First Adelaide (@10NewsFirstAdl)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР