Ако знаете часа, в който сте се родили, може с

...
Ако знаете часа, в който сте се родили, може с
Коментари Харесай

Какво може да разберем за себе си от асцендента ни?

Ако знаете часа, в който сте се родили, може с акуратност да се пресметна вашия асцендент. Асцендентът белязва ориста ни по-силно от зодиакалния знак.

Асцендентът е по този начин нареченият изгряващ знак, който се намира на източния небосвод сега на нашето раждане. Той е друг от зодиакалния ни знак, само че постоянно демонстрира по-вярно личностните ни качества. Тъй като Земята се върти, асцендентът се трансформира приблизително на два часа. Ето за какво би трябвало да знаем точния час на раждане, с цел да определим своя изгряващ знак. Ако не разполагаме с тази информация, няма по какъв начин да разберем кой е асцендентът, който дефинира ориста ни.

Често асцендентът се омаловажава. Въпреки това, той е извънредно значим, защото всичко останало в хороскопа се демонстрира посредством него. Индийските астролози постоянно са смятали, че точната позиция на асцендента в зодиака държи ключа към въплъщението.

Асцендентът дефинира:

Личността, която представяме пред света

Физическото тяло като цяло и външния му тип

Общото здравословно положение и благоденствие

Основното отношение към живота

Начинът, по който посрещаме ударите на ориста

Аз-ът и възприятието за еднаквост

Способност да поддържа физическия живот

Интересно е да отбележим, че зодиакалният ни знак дефинира по-видимите ни позитивни и негативни качества, до момента в който асцендентът разкрива скритите ни и налични на малко на брой черти. Често те са забележими единствено за най-близките ни хора, защото те ни познават и най-добре.

Асцендентът е прочут като маската на личността. Ако в миналото сте били озадачени от това по какъв начин другите ви разказват, това евентуално се дължи на асцендента, който вие не познавате. Това е методът да се видите посредством другите – входна врата към самите вас.

Изгряващият знак се свързва с първото усещане, което оставяме при среща с непознати. Той разкрива отношението ни към живота, кариерата, фамилията. Асцендентът има даже по-силно въздействие върху живота ни от зодиакалния знак, който обаче е доста по-популярен. Сега обяснявате ли си за какво от време на време изненадвате с постъпките си даже самите себе си и всеки ден откривате по нещо за характера си? Този развой няма да спре, до момента в който не се запознаете с изгряващия си знак детайлно.

Асцендентът дефинира външния тип и характерността. Може да повлияе даже на физическите ни характерности – на телосложението, маниерите, държанието, обществения живот. Така да вземем за пример, другояче кроткият и толерантен Телец може да се окаже същински Лъв и да прояви качества, които по принцип не са присъщи за зодията му. Често тези качества се развиват и опознават с времето. Тяхното осъзнаване е първата стъпка към рационалното им потребление на рационализиране на личността.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР