Ако закупите независимо прегледан продукт или услуга чрез връзка на

...
Ако закупите независимо прегледан продукт или услуга чрез връзка на
Коментари Харесай

Китай иска да завърши мисия за връщане на проба от Марс преди НАСА

Ако закупите без значение прегледан артикул или услуга посредством връзка на нашия уеб страница, BGR може да получи партньорска комисионна.

Китай желае да да открадне гръмотевицата на НАСА, като започва задача за връщане на проби от Марс, която връща марсианска почва и скали почти две години преди основаната в Съединени американски щати галактическа организация да успее. В момента задачата на НАСА за връщане на проби от Марс се натъква на няколко спънка. И тези спънки може да са задоволителни, с цел да получат Китай шанса, който чакаше.

Според нови отчети от Science Alert, китайската галактическа организация желае да изпрати задача с екипаж до Марс през идващото десетилетие. Подготвяйки се за идването на тайконавти на марсианската повърхнина обаче, Китай се надява да приключи връщането на лична проба от Марс две години преди края на настоящата препоръчана задача на НАСА.

Днешните най-хубави покупко-продажби

Сделките на Apple Store за Черен петък са неприятни: Вземете тези вместо това

Невероятните слушалки WH-1000XM5 на Sony падат до $328 за Черния петък

Подминава издухването на слушалките: спестете до 51% за Черен петък

Мисията ще бъде третата в програмата Tianwen на Китайската национална галактическа администрация, като такава ще бъде известна като Tianwen-3. Мисията ще се състои от две изстрелвания през 2028 година, които ще съберат проби на повърхността на Марс и по-късно ще ги върнат на планетата някъде през юли 2031 година

Не е ясно дали Китай има някакви огромни проекти, заделени настрани за задачата си за връщане на проби от Марс, само че в случай че успее да я реализира преди НАСА, това ще отвори някои забавни благоприятни условия. Не е загадка, че Китай работи интензивно, с цел да се утвърди повече в региона на проучването на космоса и през последните няколко години страната съумя да направи някои завладяващи прояви.

Въпреки това, някои от тези прояви също бяха прекъсна доста по-рано от предстоящото, като китайският марсоход не съумя да оцелее в суровата марсианска зима по-рано тази година, което го направи некадърен да се разсъни след дълъг сън на повърхността на Марс. Нов документ също споделя, че Китай също работи върху нови способи за схващане на атмосферата на Марс.

Въоръжен с новия модел на атмосферата на Марс, както и с проектите си да извърши лична задача за връщане на проби от Марс, Китай се обрисува да бъде огромно име в проучването на Червената планета. Колко добре се извършват тези проекти обаче, остава да забележим.

Още най-хубави предложения

Amazon има мебели за Черния петък предложения за всяка стая във вашия дом

Реклама за Черен петък на Amazon 2023 година: Оферти, дати и още

Apple Watch Ultra 2 доближава най-ниската цена за всички времена от $739 за Черен петък

Вижте истинската версия на тази публикация на BGR.com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР