Ако забелязвате, че в последно време всичко в живота ви

...
Ако забелязвате, че в последно време всичко в живота ви
Коментари Харесай

НИКОГА не давайте тези неща назаем, ако не искате животът ви да се обърка

Ако забелязвате, че напоследък всичко в живота ви се случва по неверния метод, не обвинявайте близките, а се замислете дали не сте дали назаем някоя движимост на своя другарка.

Направихме лист с движимостите, които в никакъв случай не трябва да давате назаем. Бързо разберете какви са те:

• Прибори за хранене

Преди години хората са се забавлявали по един напълно друг метод. Те са предпочитали фамилните събирания и шумни купони. Днес това не е публикувана процедура. Тогава хората постоянно са си разменяли принадлежности за хранене и това за тях е било нещо напълно обикновено. Ако попаднете в обстановка, в която някой ви желае назаем лъжици, ножове, вилици или други принадлежности за хранене, отпратете го и си измислете основателна причина да не му дадете.
 Кодексът на суеверията: Къде да си закача безвредна игла, с цел да ми носи шанс, обич и пари Кодексът на суеверията: Къде да си закача безвредна игла, с цел да ми носи шанс, обич и пари
Един ден си вървях из покрайнините на града и срещнах една другарка, която си беше закичила безвредна игла. Носеше я към вътрешната час...

• Сол

Знаете ли, е кристалите сол умеят да попиват от силата на хората. Когато давате назаем сол на съседите, вие се разделяте с част от жизнеността и силата си. Въздържайте се от сходни услуги. Винаги можете да се оправдаете, че в фамилията ви тази съставна част не е на респект и не разполагате с нея.

• Дрехи и обувки

Със сигурност всяко момиче е давало назаем своя дреха на добра другарка. Това може и да ви се коства безусловно обикновено, само че в действителност въобще не е. Избягвайте да го вършиме, тъй като облеклата, сходно на солта, също носят силата на притежателите си. Можете доста да влошите живота си, в случай че давате назаем облекла или обувки.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР