Ако за SUV-тата и отчасти за кросоувърите задвижването на четирите

...
Ако за SUV-тата и отчасти за кросоувърите задвижването на четирите
Коментари Харесай

Премиум 4х4 хечбек втора ръка и цените им у нас

Ако за SUV-тата и частично за кросоувърите задвижването на четирите колела е норма, то за хечбеците е по-скоро изключение, което напълно не е налично за всички модели. Премиум колите обаче постоянно имат задвижване на четирите колела, даже във дребните си модели под формата на хечбек. Германците от ACAC сформират самобитен Топ-3 на петгодишните премиум хечбекове, които са с задвижване на четирите колела и се оферират на вторичния пазар.
Audi А3 (2017)  Премиум 4х4 хечбек

Този немски модел се предлага както във версии с три порти, по този начин и с пет порти. Автомобилът е оборудван с фирмената система за задвижване на четирите колела quattro, която се е потвърдила на хлъзгави повърхности. Петвратите модификации са по-практични, само че версията с три порти наподобява малко по-спортна и стилна.

BMW 1-Series (2016)  Премиум 4х4 хечбек

Баварската " единичка " също се продава в две версии на каросерията - с 3 и с 5 порти. В този случай, от естетическа позиция, вторият вид наподобява по-балансиран и симетричен. И тук е употребена фирмената xDrive система на BMW, като водещи са задните колела. При промяната на поколението 1er минава на предно предаване.
Mercedes A-Klasse (2016)  Премиум 4х4 хечбек

Третото потомство на компактния Mercedes получи напълно друг, по-спортен жанр от своите прародители. Вярно е, че версия с 3 порти в тази генерация към този момент няма, само че петвратите А-класи наподобяват сносно, изключително спрямо версията с три порти от предходното потомство, която беше изцяло лишена от всякаква динамичност във външния си тип.
Какви екземпляри от гореспоменатите коли се продават на нашия пазар и за какви пари, можете да видите .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР