Ако за една неотсъдена дузпа трябва да бъде пребит човек,

...
Ако за една неотсъдена дузпа трябва да бъде пребит човек,
Коментари Харесай

Шефът на съдиите: Ако ме пребият за една дузпа, окей

Ако за една неотсъдена дузпа би трябвало да бъде пребит човек, окей. Това разгласи в изявление за bTV ръководителят на Съдийската комисия към БФС Петър Петров. По-рано през днешния ден се появи информация, че той е бил " поръчан " за пребиване от силова формация.

" Да, правилно е. Преди две седмици ме извикаха в полицията във Велико Търново. Има действен сигнал, само че не зная от кое място идва той. Предупредиха ме да внимавам, да не се движа самичък по мрачно. Не могат нищо повече да създадат. Трябва да се вардя самичък. Засега съм жив и здрав ", изясни Петров.

Той добави, че на този стадий не е имал мотив да се тормози за здравето си. " След всяка неточност на съдиите обаче не съм доста спокоен. Вярно е, че в последно време даваме мотиви за ескалация на напрежението. Да се надяваме, че отсега нататък грешките ще са по-малко. Футболът е единствено игра, а не война. По-добре напрежението да е върху мен, в сравнение с върху съдиите. Който обаче си е го е сложил за цел, ще реализира резултат и върху тяхната душeвност ".

Петров акцентира, е ревизирал сигнала и по свои канали в София. " Нещата са съществени, не е някаква партенка ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР