Ако вярвате, че петък 13-и не е нищо друго освен

...
Ако вярвате, че петък 13-и не е нищо друго освен
Коментари Харесай

Петък 13-и ще бъде магически празник за тези 4 зодии

Ако вярвате, че петък 13-и не е нищо друго с изключение на ден на неприятен шанс, запитайте се по какъв начин е зародило това поверие. Вероятно не знаете за какво съществуват и все пак те към момента имат метод да ви сграбчен и объркат.

Ако сте подготвени да пренебрегнете всяването на боязън, обвързвано с петък 13-и, може да бъдете прелестно сюрпризирани от това, което откривате. И в случай че сте един от зодиакалните знаци, които ще имат най-хубавия петък 13-и тази година, може даже да се забавлявате!

Вярвате или не, петък 13-и не се счита за ден с неприятен шанс. Всъщност доста хора считат, че това е ден, който чества „ божествената женственост “, която съществува във всеки един от нас. Ако се чувствате вълшебен, може да желаете да употребявате този ден, с цел да отпразнувате магията, хубостта, любовта и всички неща, поради които си коства да се живее. В последна сметка петък е денят от седмицата, който се ръководи от Венера – планетата на романтиката и другарството , до момента в който цифрата 13 е обвързвано с женствеността и плодородието.

Както и да го наречете, днешният петък 13-и е изключително мощен. На 13 май 2022 Луната ще се движи през уравновесените и красиви Везни, насочвайки ви към естетика и създаване на взаимоотношения. Луната обаче също ще се доближава до мощно трансформиращо в смъртоносния и трагичен Скорпион, което ще ви насърчи да извършите някои огромни промени в живота си. И благодарение на петък 13-и може просто да започнете да вършиме тези промени в живота си.

След като разбрахме, ето и кои знаци би трябвало да честват този петък 13-и:
 Зодиите, на които петък 13-и ще донесе шанс и позитивизъм  Зодиите, на които петък 13-и ще донесе шанс и позитивизъм  Зодиите, на които петък 13-и ще донесе шанс и позитивизъм  Зодиите, на които петък 13-и ще донесе шанс и позитивизъм
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР