Ако всяка институция си свърши работата, можем да покажем реални

...
Ако всяка институция си свърши работата, можем да покажем реални
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за Шенген: Това е политическа присъда за несвършена работа

Ако всяка институция си свърши работата, можем да покажем действителни резултати. Това е политическа присъда за несвършена работа. " Това съобщи водачът на БСП Корнелия Нинова в bTV във връзка решението на Европейския съвет България да не бъде призната в Шенген.

Тя бе безапелационна, че страната ни от дълго време е изпълнила техническите условия. " Това решение е обидно, унизително като страна и хора втора употреба. От друга страна, би трябвало да се вслушаме в бележките, най-много по тематиката миграция “, добави Нинова.

Лидерът на левицата уточни и стъпки, които съгласно нея би трябвало да бъдат изпълнени, с цел да може България най-накрая да стане част от Шенгенското пространство. Нинова прикани основния прокурор Иван Гешев най-сетне да оповести резултат от инспекцията за строителството на оградата по границата. " Да има наказани, в случай че има откраднати пари “, добави тя.

Тя добави, че е дълг на служебния кабинет да внесе бюджет за следващата година, в който да планува бройки и заплати за граничните служители на реда, както и средства за оградата и напомни, че от Българска социалистическа партия предложиха и увеличение на наказванията за каналджийство. " Този закон към момента не е признат “, сподели Нинова.

От Българска социалистическа партия не изключват опцията да има държавно управление с третия мандат, само че тематиката към момента не е обсъждана от органите на партията. Според нея, това ще се случи след решението на президента Румен Радев. Тя бе безапелационна, че постоянно държавно управление към този момент е неотложно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР